profimedia-0808999589
Svet24.si

Umrl komaj 15-mesečni sin slavnega MMA borca

1683742182-dsc7277-01-1683742078866
Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne zaslužke. Zakaj jih Klemen Jaklič skriva?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Nika Kljun doživela zavrnitev

10. 10. 2015; 09.49
Avtor: Ana K.
Kaj se ji je zgodilo na avdiciji slavne pevke Jennifer Lopez?

Na Instagramu slavne slovenske plesalke, Nike Kljun, smo zasledili, da se je ta teden udeležila plesne avdicije svetovno znane pevke, Jennifer Lopez. Tam se je odlično izkazala, a je kljub temu dobila negativen odgovor. Te zanima kaj je odigralo ključno vlogo pri njeni zavrnitvi?

Še pred nekaj tedni smo pisali o njenem neverjetnem uspehu, saj je zaplesala ob boku priljubljenega najstniškega pevca, Justina Bieberja. Tokrat pa si je zadala nov izziv, in sicer zaplesati v novem šovu pevke in igralke Jennifer Lopez. A, žal ji ni uspelo. Pa ne zaradi njenega plesa, nasprotno, ta je Jennifer čisto navdušil, temveč zaradi njene višine. Res je, prav si slišala. Ključno vlogo je odigralo to, da je Nika premajhna za sprejem v njeno plesno skupino. 


Naša plesalka je vse skupaj sprejela pozitivno in z dvignjeno glavo. Na Instagramu se je precej razpisala in svojim oboževalcem sporočila:

»Pol dneva plesati pred to prečudovito žensko, Jennifer Lopez, je bilo nekaj posebnega. Še posebej zame, ker sem odraščala ob poslušanju njenih albumov in gledanju vseh njenih nastopov, video posnetkov in dogodkov iz zakulisja … Res je, ona je bila moj idol in res sem srečna, da se mi je pred leti ponudila priložnost sodelovanja z njo. Ampak danes je bilo drugače. Opazila je moj plesni talent in me ni spustila domov vse do konca, ko je ostalo le še nekaj deklet. Ob tem sem začutila toliko sreče in hvaležnosti za vse, kar mi je dal Los Angeles … Na žalost ne morem spremeniti svoje višine in oblike telesa in že od samega začetka sem vedela, da bo zame težek izziv dobiti mesto med njenimi plesalkami, ampak sem avdicijo vseeno obiskala in tam pustila svojo dušo in se borila vse do konca! To, da vem, da odhajam domov zaradi svoje višine in ne zaradi pomanjkanja plesnih gibov, ima seveda grenak priokus, a vendarle sem po drugi strani odšla inspirirana in motivirana, predvsem zaradi njenih prijaznih besed, ki mi jih je namenila ob koncu in zaradi njenega oklevanja pri tem, ali naj me pošlje domov.«


Nika bi morala biti navdih vsem mladim po svetu, tudi tebi. Lahko bi rekli, da zanjo ni ovir in da je čisto nič ne spravi iz tira. Njena močna želja po plesu, premaga čisto vse. In tako je prav. Ne smeš pustiti nikomur, da uniči tvoje sanje! Počni to kar želiš in čutiš, da te izpolnjuje. Le-to je v življenju najpomembnejše.

Avdicija Jennifer Lopez.

Avdicija Jennifer Lopez.

prejšnji članek
1D: Naznanili presenetljivo novico
Obsedena!
1D: Naznanili presenetljivo novico
naslednji članek
Ko se ti življenje obrne na glavo
Obsedena!
Ko se ti življenje obrne na glavo
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska