komet, španija, ESA
Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu modrozelena krogla

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Drugi del končno v slovenščini

29. 10. 2015; 08.13
Avtor: K.M.
after
Sedaj lahko v slovenščini prebiraš tudi drugi del iz serije After - After We Collided.

Slovenski prevod je dočakala tudi že druga knjiga iz serije After, avtorice Anne Todd. Serija je znana predvsem o tem, da je Anna inspiracijo za oblikovanje glavnega moškega lika Hardina našla v članu skupine One Direction, Harryju. Serija knjig je požela svetovno slavo, kljub temu, da je mlada avtorica zapise pričela objavljati predvsem zaradi lastne zabave. Drugi del v slovenskem jeziku nosi naslov Prvič narazen, izdala pa ga je založba Učila International s knjigarnami Felix. 

O fenomenu in nastanku knjižne serije After smo že pisali, in prepričani smo, da te je knjiga Prvič že navdušila. Sedaj pa je čas, da spoznaš tudi nadaljevanje. 

Vsebina:


Po pretresljivem začetku razmerja sta Tessa in Hardin skušala narediti vse, da bi jima uspelo ostati skupaj. Tessa ve, da je Hardin lahko krut, a ko odkrije strašne podrobnosti o začetku njunega odnosa – in Hardinovo mračno preteklost – je to zanjo preveč. Hardin bo vedno … Hardin. Toda, ali je on v resnici ta čustveno razrvani, zamišljeni moški, v katerega se je Tessa zaljubila kljub njegovi jezni naravi – ali pa je ves čas samo igral? Želi si, da bi ga lahko za vedno zapustila in dokončno pozabila nanj. A ni tako lahko. Ne s spominom na strastne noči, ki jih je preživela v njegovem objemu. Ne s spominom na njegov dotik, ki ji pretrese vse čute. Ne s spominom na njegove lačne poljube.
Toda Tessa še vedno ni prepričana, ali lahko preživi še eno prelomljeno obljubo. Zaradi Hardina je na kocko postavila ogromno stvari – šolanje, prijatelje, mamo, zvezo s fantom, ki jo je imel resnično rad, in verjetno tudi obetajočo kariero. Zdaj mora narediti korak naprej.
Hardin se zaveda, da je naredil napako, verjetno največjo v svojem življenju. A ne bo se kar tako vdal. Toda, ali se lahko spremeni? Se bo spremenil … zaradi ljubezni?


prejšnji članek
Je voditelj užalil Justina?
Obsedena!
Je voditelj užalil Justina?
naslednji članek
Jesenske počitnice na zimski način
Moj life
Jesenske počitnice na zimski način
Preberite tudi