evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Je voditelj užalil Justina?

29. 10. 2015; 10.27
Avtor: K.M.
justin-bieber-walks-out-of-interview-13
Užaljeno je odkorakal iz studia.

Priljubljeni pevec, Justin Bieber, se trenutno nahaja v Evropi, natančneje v Španiji, kjer promovira svoj prihajajoči se četrti glasbeni album, Purpose. Med številnimi intervjuji se je ustavil tudi na eni izmed radijskih postaj, kjer pa se je po slabih desetih minutah pogovora pripetilo nekaj čudnega, Justin je zapustil studio in se vanj ni več vrnil. Le kaj se je zgodilo?

Intervju je potekal čisto po ustaljenih tirih. Justina so spraševali o novi pesmi Sorry in o tem, komu je to opravičilo namenjeno. Pevec je priznal, da direktno ni namenjeno nikomur, da je le želel poudariti, da se moramo vsi kdaj opravičiti. Priznal je tudi, da trenutno v njegovem življenju ni nobenega dekleta in da uživa v Španiji. Čisto klasični intervju, če se na koncu ne bi zgodil dogodek, o katerem sedaj govorijo vsi. Povezovalec programa je Justina prosil, da bi skupaj posneli video, ki naj bi 'podrl internet'. V studiu so imeli celo skupino vlogerjev, ki so v španski in svetovni javnosti zelo priljubljeni. V tistem trenutku pa je Justin brez pojasnil vstal in odkorakal iz studia, slišati je bilo še, da odhaja na stranišče, a se kasneje v studio ni vrnil.

Zaenkrat še ni znano, kaj se je sploh zgodilo. Je bil pevec užaljen, ker je radijska postaja menila, da potrebuje pomoč pri snemanju najbolj gledanega videoposnetka, ali je šlo za kaj drugega? V javnost so prišle samo informacije, da je bil pevec zelo utrujen, da je na intervju zamujal 40 minut in da se preprosto ni počutil dobro. Kasneje je tudi sam zapisal, da se ima v Španiji odlično in da se opravičuje, ker se ne počuti dobro. 



Morda pa je zgolj podlegel tremi. 

Intervju v španščini oziroma angleščini si lahko ogledaš spodaj, v galeriji pa si oglej zanimiv način, s katerim je pevec predstavil vseh 18 naslovov pesmi, ki jih boš lahko poslušala na novem albumu. 


prejšnji članek
Zgodba o slovenski pici
Obsedena!
Zgodba o slovenski pici
naslednji članek
Drugi del končno v slovenščini
Obsedena!
Drugi del končno v slovenščini
Preberite tudi