nova zemlja
Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na veliki preizkušnji

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Oboževalke ste končno dočakale nadaljevanje

21. 11. 2015; 07.31
Avtor: K.M.
013292 Napad na kraljevino tearling zk 3d
Na knjižne police je prišla knjiga Napad na kraljevino Tearling, avtorice Erike Johansen.

Številne ste bile navdušene nad knjigo Saga o kraljevini Tearling. V nadaljevanju svetovno uspešne Sage sovražno kraljestvo Mortmesne z vojsko napade kraljevino in ogrozi kraljico Kelseo ter njeno vladavino.

Z vsakim dnem Kelsea Glynn prevzema nove odgovornosti kot kraljica. Ker je prepovedala pošiljanje sužnjev v sosednje kraljestvo Mortmesne, je izzvala jezo Rdeče kraljice, okrutne nasprotnice, ki črpa moč iz črne magije in se je odločila, da bo svojo neustrašno vojsko poslala v Tearling, da bi si vzela, kar ji pripada. Invazije nič ne more ustaviti.
A ko se sovražna vojska prebija vse bližje, se Kelsea skrivnostno poveže z osebo, ki je živela v času pred prehodom v novi svet: to je ženska po imenu Lily, ki se je borila za življenje v svetu, kjer so bile ženske popolnoma brez pravic. Usoda kraljevine Tearling – in njene kraljice – bi lahko bila odvisna od Lily in njene zgodbe, toda Kelsea ne ve, ali bo imela dovolj časa, da ugotovi, kako sta povezani.

V tej večplastni pripovedi, v kateri se prepletajo magija, skrivnostnost in neustrašnost mlade junakinje, pomembno vlogo znova odigrajo kraljičini stražarji, pridružijo pa se jim tudi novi edinstveni liki, ki zgodbo ožarijo z lastno karizmo in vsak po svoje vlečejo niti kraljičine usode. Prvi del ste kar pograbile, zagotovo ste komaj čakala na nadaljevanje, 

prejšnji članek
Tako se boš pomirila
Moj life
Tako se boš pomirila
naslednji članek
Ali ju Bella res sovraži?
Obsedena!
Ali ju Bella res sovraži?
Preberite tudi