sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Alex prosi za malo tišine

27. 11. 2015; 12.35
Avtor: K.M.
Alex Volasko
Alex Volasko predstavlja novo pesem Prosim, malo tišje!.

Tokrat se je  glasbenik Alex Volasko, ki se je Sloveniji predstavil že z uspešnim debitanskim albumom »Tvoji nasmehi«, s številnimi uspešnicami in nagrajenimi nastopi na glasbenih festivalih, poigral z besedilom v novi pesmi 'Prosim, malo tišje!'

Gre za lahkotne ritme s simpatičnim besedilom v katerem je iskreno podoživel svoje ljubezenske neuspehe in o njih povedal: »Vsi smo imeli svoje simpatije, ki pa so nas podivjane mulce redko jemale resno.« in o ljubezenskih lumparijah še nadaljeval: »Včasih smo sredi noči hodili kar pod balkone in upali, da se bo katera od naših izbrank le prikazala. In seveda sem bil dostikrat razočaran v svojih ljubezenskih podvigih, vendar kljub temu odločen, da me bo enkrat moja simpatija opazila, zato sem ji vztrajno pisal pesmi in jih puščal pod njeno šolsko klopjo. Čeprav so bile te nepodpisane.«, je enega od svojih romantičnih dejanj opisal mlad glasbenik.

Ob tej pozitivni skladbi Alex napoveduje tudi izid drugega studijskega albuma, ki ga bo predstavil prihodnje leto v pomladnih dneh. Tik pred tem pa se bo s pesmijo 'Pesem in poljub' predstavil na festivalu Dnevi slovenske zabavne glasbe v večeru izbora pop-rock skladb.

Tudi tokrat je Alex sam napisal glasbo in besedilo za 'Prosim, malo tišje!, s prijateljem Bit Severom pa je posnel glasbeni video v prostorih Inštituta in akademije za multimedije v Ljubljani, kjer je Alex snemal svoj prvi dokumentarni glasbeni film v katerem gostujeta tudi njegovi prijateljici Anja Baš in Lea Sirk.

prejšnji članek
Naj te oblije kurja polt
Obsedena!
Naj te oblije kurja polt
naslednji članek
Oboževalke pozor
Obsedena!
Oboževalke pozor
Preberite tudi
#nasazenazenska
nasazenazenska