oranžno opozorilo
Svet24.si

Arso oranžen alarm prižgal tudi za severovzhod, Polajnar opozarja pred hudourniki in Dravo

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Harry je v težavah

11. 2. 2016; 08.00
Avtor: Ana K.
Harry-Styles-Calvin-Klein-Sweatshirt-Picture-800x1200
Se bo vse skupaj rešilo brez večjih zapletov?

Slavni pevec skupine One Direction, Harry Styles, je v velikih težavah. Kot smo že poročali, zvezdnik obožuje likovno umetnost, saj se je tudi sam lotil slikarskih podvigov, tokrat pa je 'ukradel' sliko nekoga drugega. No, ne fizično, je pa na svojem Instagram profilu delil fotografijo, ki pripada nekomu drugemu brez navedbe avtorja.



Pravi avtor slike se je takoj odzval in zapisal: ''750.000 všečkov, ampak jaz je ne bom všečkal. Zanima me kdo je ta fant, ki je objavil mojo sliko in prejel 750.000 všečkov, brez da bi omenil moje ime.'' Kot vidiš ne bi bilo nič narobe, če bi Harry takrat, ko je objavil sliko spodaj zapisal ime avtorja, tako pa ga je pošteno 'razkuril'.

Seveda je zvezdnik sliko takoj umaknil s svojega profila, a drama se tako še ni zaključila. Zvezdniku je veliko oboževalcev stopilo v bran, a kaj ko so objavili žaljive komentarje, ki so fotografa še bolj razburili. Ta pa je zapisal, da ravno oni ne spoštujejo Harryja, saj 'kradejo' njegovo glasbo z interneta, brez da bi kupili zgoščenko in na ta način spoštovali njegove avtorske pravice. Kakorkoli že, upamo da se bo spor kmalu polegel.

prejšnji članek
Končno je našel pot na velika platna
Obsedena!
Končno je našel pot na velika platna
naslednji članek
Neznano dekle poljubljalo Justina
Obsedena!
Neznano dekle poljubljalo Justina
Preberite tudi