sekolar, mizna krožna žaga
Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, agencija se ne da

1715949373-dsc06037-1715949336712
Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno zbirali podatke z bančnih računov"

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Taylor udarila nazaj

16. 2. 2016; 11.58
Avtor: K.M.
rs_634x1024-160215153706-634-2016-Grammy-Awards-taylor-swift
Govor namenjen Westu!

Kanye West je pred dnevi grdo užalil Taylor Swift, ko je na svoji modni reviji premierno predvajal pesem Famous, ki govori ravno o priljubljeni pevki. Žaljive besede so povzročile val neodobravanja med glasbeniki in Taylorinimi prijatelji. Kljub temu, da pevka uradno ni povedala ničesar, pa se je ameriškemu glasbeniku oddolžila na včerajšnji prireditvi grammy. 

Poleg tega, da je osvojila kar tri glasbene nagrade grammy, Kanye pa seveda nobene, se je Taylor glasbeniku oddolžila na zelo odrasel način. S skrbno premišljenim govorom, ki ga je podala po osvojitvi nagrade za album leta. Ob tem je potrebno poudariti, da je postala edina ženska, ki ji je dvakrat uspelo dobiti to nagrado. 

''Kot prva ženska, ki ji je uspelo dobiti nagrado grammy za album leta dvakrat, želim vsem mladim dekletom povedati, da bodo na vaši poti ljudje, ki bodo želeli podceniti vaš uspeh ali pa si bodo lastili zasluge za vaš uspeh ali slavo. Ampak če se boste smo osredotočile na vaše delu in ne boste pustile, da vas ti ljudje spravijo na stranski tir, boste nekoč, ko boste prišle na svoj cilj, vedele, da ste bile za to zaslužne ve in ljudje, ki vas imajo radi. To bo najboljši občutek na svetu.''

Odličen in odrasel način s katerim se je Taylor odzvala na provokacije, ki jih z novo pesmijo povzroča Kanye. 

prejšnji članek
Zmenek na grammyjih?
Obsedena!
Zmenek na grammyjih?
naslednji članek
Eva Boto kot je še nisi videla
Obsedena!
Eva Boto kot je še nisi videla
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija