najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Sta ali nista?

19. 4. 2016; 09.24
Avtor: K.M.
miley-cyrus-liam-hemswroth-cute
Miley se zabava z njegovo družino.

Videti je, kot da Miley in Liam ne najdeta skupnega jezika v tem, ali se bosta v javnosti predstavljala kot par, ali ne. Po tem, ko so ju končno ujeli skupaj na večerji in na premieri filma Lovec, je Liam avstralskemu mediju priznal, da ni zaročen, potem pa je v javnost prišla ta fotografija. 

Resnici na ljubo, tudi Miley ni nikoli rekla, da sta ponovno zaročena, dejstvo je le-to, da ponovno nosi prstan, kar pa je lahko tudi metafora za obuditev razmerja, je pa vseeno videti, kot da le-tega ne želita deliti z javnostjo. Je pa zgolj nekaj dni po tem, ko je Liam dvignil prah s svojo izjavo, par ponovno izpostavila njegova svakinja, Elsa Pataky, žena njegovega starejšega brata Chrisa. Ravno španska igralka, producentka in model je že kot prva izpostavila dejstvo, da je Miley ponovno del njihove 'družine', ko je po novem letu objavila skupne fotografije na svojem Instagramu. Ravno to pa je storila tudi sedaj, ko je na svoje omrežje objavila fotografijo prijateljic, med katerimi je tudi Miley. Zraven pa je pripisala ''Resnični prijatelji niso nikoli narazen, morda po razdalji, a nikoli v srcu''

Ta objava zopet kaže na to, da se pevka odlično razume z Liamovo družino, kar je zagotovo eden izmed prvih korakov v uspešni zvezi.

prejšnji članek
Film slovenskega režiserja že navdušuje
Obsedena!
Film slovenskega režiserja že navdušuje
naslednji članek
Zaslužiš si, da se ti v življenju zgodi nekaj dobrega
Obsedena!
Zaslužiš si, da se ti v življenju zgodi nekaj dobrega
Preberite tudi