evropski parlament
Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do številnih ugodnosti

robert fico
Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno začne z besedami

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Film slovenskega režiserja že navdušuje

19. 4. 2016; 10.10
Avtor: K.M.
OV7A0437
Planet samskih je doživel prve premiere.

Slovenijo je pred leti navdušila romantična komedija Pisma svetemu Nikolaju, prvi film, ki ga je slovenski režiser, Mitja Okorn, posnel v okvirjih poljske produkcije. Sedaj pa v slovenske kinematografe prihaja že njegov drugi film, ponovno romantična komedija Planet samskih, ki je že doživela prve premiere. Uradno pa si boš ta film, namenjen samskim in zaljubljenim, lahko ogledala od četrtka, 21. aprila, dalje. 

Veliko zanimanje za premiero je bilo tako tudi v Celju, saj je bila dvorana razprodana že popoldan. Razlog za to je bilo verjetno tudi dejstvo, da se je je udeležil režiser Mitja Okorn v spremstvu glavne igralke Weronike Książkiewicz, pridružil se jima je tudi del filmske ekipe in prijatelji.


Za dobro vzdušje v dvorani je poskrbela vedno nasmejana Azra Selimanovič, po ogledu filma je Mitja Okorn v dvorani dočakal stoječe ovacije. Ekipa je občinstvu namenila kar nekaj minut za vprašanja. Poleg Mitje Okorna in Weronike Książkiewicz, se je predstavil tudi asistent režiserja Jan Belcl ter Alen Felicijan iz studia Felicijan Sedmak, ki je poskrbela za posebne učinke v filmu.

Tudi v Celju si je film ogledalo nekaj znanih obrazov: Tina Gorenjak s hčerjo, Aleš Uranjek z družino, Žana in Danijel Salobir, Irina Osypenko Nemec in Matjaž Nemec, Nika in Boštjan Čukur, Mateja Zorko in Alen Pavšar in zelo dobra prijateljica Okornove družine, Helena Lovše. Filma so se razveselile odbojkarice Nove KBM, Sarah Ammerman, Nika Blagne in Karmina Sužnik, navdušena sta bila tudi Filip Kržišnik in Blaž Slanič, F&B Acrobatics. Lastnica in direktorica znamke And by Andraž, Nataša Berginc, se je premiere udeležila s partnerjem Borutom Sedovnikom, direktorjem marketinga Cinkarne Celje. Ob filmu pa se je nasmejala tudi ekipa voditeljev Hitradia Center, Tanja Kocman, Željko Čakarević, Petra Skrivarnik ter Sonja Sedej Mirtič, marketing in PR Hitradio Center.


Kot že omenjeno, film na redne sporede prihaja v četrtek, 21. aprila. 

prejšnji članek
Katero hitro hrano je Taylor?
Obsedena!
Katero hitro hrano je Taylor?
naslednji članek
Sta ali nista?
Obsedena!
Sta ali nista?
Preberite tudi
#obraziavenija
obraziavenija