najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na eksotičnem Baliju

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Liamova sestra spregovorila o Cheryl

21. 6. 2016; 01.15
Avtor: K.M.
PAY-Liam-and-Cheryl (2)
Ne moremo verjeti, da je rekla to!

Cheryl je kot glasbenica in medijska osebnost znana po tem, da izbira do potankosti urejene in izbrane kose oblačil. Pri njej pa si zagotovo vajena tudi tega, da pokaže veliko kože. Tako je kar presenetila, ko se je ob svojemu fantu, Liamu Paynu na poroki njegove sestre pojavila v za njo kar neobičajni obleki. 

Oblekla je dolgo sivo obleko, ki se je popolnoma prilegala njenemu telesu, kožo pa je pokazala zgolj na hrbtu in nekaj nog, vse skupaj je kombinirala z modnimi črnimi čevlji s platformo, preprosto pričesko in minimalističnem make-upom. Cheryl je o tem povedala, da na njen velik dan ni želela zasenčiti neveste, a se je vseeno znašla pred obtožbami in grdimi komentiranji njene oprave. Na koncu pa je imela dovolj Liamova sestra, ki je o 'svakinji' povedala to: 
''Naredila sem nekaj, česar ne bi smela, brala sem komentarje in članke o svoji poroki. V kakšnem svetu živimo, da ljudje raztrgajo nekoga, brez razloga. Nisem imela besede pri tem, kaj so moji gosti obleki in ne vem, kdo ima to pravico, če pa govorimo o dekletu mojega fanta, je ena izmed najlepših žensk na svetu in lahko nosi karkoli, pa bo še vedno videti neverjetno, tako kot je bila videti na moji poroki''

Očitno je res, da se je Cheryl ujela z Liamovo družino.

prejšnji članek
A se ti zdi to v redu?!
Moj life
A se ti zdi to v redu?!
naslednji članek
Moraš si ogledati te neverjetne imitacije
Obsedena!
Moraš si ogledati te neverjetne imitacije
Preberite tudi