palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Naj nogometne pričeske

15. 7. 2016; 07.00
Avtor: K. Š.
Cristiano-Ronaldo2
Čeprav je prvenstva že konec, pa smo pogledali zvezdniške pričeske.

Letošnjega evropskega nogometnega prvenstva si ne bomo zapomnili le po izjemnih akcijah, enajstmetrovkah in številnih presenečenjih nekaterih reprezentanc. Euro 2016 so zaznamovale tudi pričeske!

Pravi modni spektakel

Nogometaši že dolgo niso več samo športniki, ki se podijo za žogo, temveč nekateri med njimi celo narekujejo modne smernice. Zato je nogometno igrišče postalo prava modna steza, saj si je tam, poleg izklesanih teles, mogoče ogledati tudi pričeske. Nekatere so sicer prava tarča posmeha, druge pa so vredne posnemanja.

Najbolj komične pričeske
Eno najbolj nenavadnih si je zagotovo omislil hrvaški reprezentant Ivan Perisić, ki je imel na glavi kar šahovnico. Z njo je bil na celotnem igrišču zagotovo najopaznejši.


Sicer so na letošnjem prvenstvu bolj kot naglavni okraski kraljevale zabrite pričeske in takšne in drugačne irokeze. Tako skoraj ni bilo reprezentance na letošnjem EP, ki ne bi imela vsaj kakšnega igralca z željo po tem, da bi izstopal.

Belgijci so najbolj nenavadni!
V Franciji so po pričeskah najbolj izstopali Belgijci, ki jim pripada naziv moštva nogometašev z najbolj nenavadnimi pričeskami. Marouaneju Fellainiju, ki ima že tako ali tako nenavadno pričesko, sta se pridružila še Radja Nainggolan in Divock Origi.

Kdo si je še drznil?
Prav posebno pričesko so si zaradi prvenstva omislili še Hrvat Domagoja Vido, Švicar Valon Behrami, Valižana Aaron James Ramsey in Gareth Bale, Slovak Marek Hamšik, Anglež Wayne Rooney, Italijan Stephan El Shaarawy, ne moremo pa prezreti niti pričeske Portugalca Cristiana Ronalda, ki je vedno brezhibno urejena.

prejšnji članek
Vau, poglej si tale dom!
Obsedena!
Vau, poglej si tale dom!
naslednji članek
Flirtaj s pomočjo socialnih omrežij!
Moj life
Flirtaj s pomočjo socialnih omrežij!
Preberite tudi