benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Vau, poglej si tale dom!

16. 7. 2016; 07.59
Avtor: T. G.
slavni_dom_hemsworth_1_profimedia
Eden najbolj vročih hollywoodskih igralcev ta hip je nedvomno Chris Hemsworth, avstralski lepotec, ki navdušuje ženske po vsem svetu.

Nazadnje smo ga lahko gledali v filmu Lovec: Zimska vojna, v katerem je navduševal v družbi fatalne Charlize Theron, v resničnem življenju pa je njegovo srce osvojila igralka Elsa Pataky.

Postavni Avstralec in čudovita Španka sta si večno zvestobo obljubila dan po božiču leta 2010 in odtlej veljata za enega srečnejših slavnih parov. V življenju jima prav gotovo ni dolgčas, saj imata oba uspešno kariero, poleg tega pa največ časa posvetita svoji družini. Imata tri otroke: maja 2012 se jima je v Londonu rodila hči India, marca 2014 pa sta ji sledila bratca, dvojčka Tristan in Sasha.

Velika družina potrebuje tudi velik dom in tega so Hemsworthovi doslej imeli v Malibuju. Chris, ki je že vse življenje navdušen deskar, je ta kraj izbral tudi zato, ker je hiša v neposredni bližini plaže in je vsak prost trenutek lahko izkoristil za to, da se je z desko pognal uživat med valove Tihega oceana. Zdaj pa sta se zakonca odločila svoj dom prodati. Sicer še ni znano, kje si bodo ustvarili novega, a zagotovo bo spet kje blizu morja, brez katerega Chris ne more živeti.


Vila za 6,5 milijona
Cena, ki sta jo zvezdnika postavila za svojo vilo, je 6,5 milijona dolarjev, kar je kar precej več, kot sta sama plačala zanjo. Kupila sta jo pred tremi leti od igralca Paula Hogana (se ga spomnite iz filma Crocodile Dundee?) za 4,8 milijona, odtlej pa sta vanjo tudi precej vložila, tako da sta prepričana, da zato zdaj zanjo lahko iztržita precej več.

Že dejstvo, da hiša stoji v prestižni soseski Point Dume, kjer bivajo tudi zvezdniki, kot so Julia Roberts, Martin Sheen in Barbra Streisand, je samo po sebi kar velika prodajna prednost. Seveda pa k visoki ceni pripomoreta tudi velikost hiše (skoraj šeststo kvadratnih metrov) in dejstvo, kaj vse ponuja.
V tej čudoviti graščini v viktorijanskem slogu najdete uradno dnevno sobo in jedilnico, kuhinjo, primerno za profesionalne kuharske mojstre, knjižnico, pet spalnic in šest kopalnic. Malce ločena od glavnega dela hiše je še hišica za goste, kjer sta še ena spalnica in kopalnica ter soba za razvedrilo, v kateri se gostje lahko sproščajo z igranjem ročnega nogometa ali igranjem videoigric. V hiši je tudi profesionalna telovadnica, v kateri Chris nedvomno preživi kar veliko časa, saj je njegova postava ena najbolj izklesanih v Hollywoodu.
Ob vsem naštetem pa še nismo zapisali, kaj je po mnenju poznavalcev najboljša plat hiše:obrnjena je k morju in iz velikih oken, ogromne verande in manjših balkonov se bohoti enkraten pogled na ocean, ki očara prav vsakogar.

prejšnji članek
Si vedela, da se je poročil?
Obsedena!
Si vedela, da se je poročil?
naslednji članek
Naj nogometne pričeske
Obsedena!
Naj nogometne pričeske
Preberite tudi