najden-predmet
Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali
Necenzurirano

Od Balija do Colorada in Angole: poslanski turizem ali poti v interesu države?

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Film, ki te bo navdušil

16. 7. 2016; 08.15
Avtor: Š. K.
ghostbusters-01-l
Izganjalci duhov je zagotovo eden tistih filmov, ki ga moraš videti.

Kritiki so razsodili: novi Izganjalci duhov so pobrali pohvale najuglednejših filmskih strokovnjakov; revija Time ga razglaša za »sijajnega«, New York Times je navdušen nad novo žensko igralsko zasedbo (»Punce sekajo!«), ugledni kritik revije Rolling Stone Peter Travers meni, da so prav glavne igralke najmočnejši adut filma, zlasti Kate McKinnon, Washington Post pa film opisuje kot »pravo poletno zabavo«.

28. julija bodo Izganjalci duhov končno prišli tudi na filmska platna.

Akcijsko komedijo je režiral Paul Feig, kar pomeni, da nas čaka obilo humorja, saj nas je prek malih zaslonov že pošteno nasmejal s serijami, kot sta Odbita rodbina in Pisarna, v kinu pa nas je zabaval s filmi, kot sta Dekliščina in Vohunka. V IZGANJALCIH DUHOV bo Feig združil vse elemente paranormalnih bitk, ki so bili značilni za izvirnik, z goro novih (pa tudi nekaj starih, a nam zelo znanih) likov. Melissi McCarthy in Chrisu Hemsworthu so se v glavnih vlogah pridružile tudi Kristen Wiig, Kate McKinnon in Leslie Jones, v stranskih vlogah pa nastopajo Andy Garcia, Michael Kenneth Williams, Dan Aykroyd, Sigourney Weaver in Bill Murray.

Scenarij za film je s Feigom podpisala Katie Dippold, ki je z njim že sodelovala pri akcijski komediji Drzni par z Melisso McCarthy in Sandro Bullock. Ob povsem novi igralski zasedbi in povratku priljubljenih starih likov ne gre dvomiti, da nas poleti čaka reševanje sveta, kakršnega doslej še nismo videli.

prejšnji članek
Ima novo igračko
Obsedena!
Ima novo igračko
naslednji članek
Si vedela, da se je poročil?
Obsedena!
Si vedela, da se je poročil?
Preberite tudi