benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

5081484663803_org_27a69d764a0b1739_1648464638000
Necenzurirano

Kaj druži železnice, podjetnika iz Rovt in Dodikovega tajkuna? Boj za državni kamnolom.

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

V šoli so jih ustrahovali

16. 9. 2016; 09.25
Avtor: Katja
ustrahovanje
Si predstavljaš, da se je to pripetilo njim?

Šola je za številne zatočišče, spet za druge pa kraj, kamor ne želijo iti. Za to je velikokrat razlog obnašanje sošolcev in ostalih otrok, ki obiskujejo isto šolo. Veliko zvezdnikov je bilo ustrahovano v šoli, ki so jo obiskovali.



Zvezdnica filmov o Harryju Potterju, Emma Watson je takšno izkušnjo dobila šele na univerzi. Vedno, ko se je oglasila ali odgovorila na vprašanje, so jo sošolci zbadali s stavki iz filmov. Njihovo obnašanje jo je pripeljalo do te točke, da si je igralka vzela pavzo od študija in se raje posvetila karieri.
Priljubljeni vampir iz trilogije Somrak, Robert Pattinson je priznal, da so ga v mladih letih v šoli velikokrat pretepli.
Miley Cyrus je imela že v mladih letih klub oboževalcev, no klub sovražnikov. To se ji je zgodilo še pred najstniškimi leti. Dekleta, ki so bila občutno večja in močnejša od nje so ustanovile Anti-Miley klub.
Da so dekleta pač dekleta, je izkusila tudi Demi Lovato. V sedmem razredu so se na njo spravile sošolke in jo pripravile do tega, da je šolanje nadaljevala doma. Razlog? Verjetno preprost. Demi je takrat že delala kot igralka in je bila tako lahka tarča za ljubosumne sošolke.

Tudi zvezdniki niso imuni na človeško nesramnost. 

prejšnji članek
Nova atrakcija v Ljubljani, ki že navdušuje
Moj life
Nova atrakcija v Ljubljani, ki že navdušuje
naslednji članek
Navdušili sta na modni brvi
Lepotičenje
Navdušili sta na modni brvi
Preberite tudi