benifer
Svet24.si

Zvezdniški par "Bennifer" tik pred razhodom

1706792389-b60k4933-1706792354008
Necenzurirano

Furs blokiral premoženje nekdanjega ministra Janševe vlade

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Selena se je vrnila!

21. 11. 2016; 07.38
Avtor: K.M.
najstnica_selena

foto: Profimedia.

Govorice so se izkazale za resnične.

Že pretekli teden smo poročali o tem, da naj bi se na včerajšnji podelitvi ameriških glasbenih nagrad pojavila tudi pevka Selena Gomez, ki je bila nominirana v dveh kategorijah. Pevka se je namreč iz sveta javnosti umaknila pred slabimi tremi meseci, ko je prekinila svetovno turnejo in naznanila, da odhaja na zdravljene, zaradi posledic lupusa, ki ga je prebolela pred dobrima dvema letoma. Govorice so se izkazale resnične, Selena pa je več kot navdušila. 

Na prireditvi se je pojavila v dolgi rdeči obleki, s svojim videzom pa je pozitivno presenetila vse modne poznavalce. Selena je na podelitvi prejela tudi nagrado za najboljšo pop glasbenico (verjetno glavni razlog njene prisotnosti), na odru pa je še enkrat navdušila s svojim čustvenim govorom. 

''Morala sem nehati, ker sem imela vse, ampak sem bila znotraj popolnoma zlomljena. Vse skupaj sem držala skupaj, saj vas nisem želela razočarati, ampak sem na koncu razočarala sebe. Na Instagramu ne želim videti vaših teles, ampak vaše občutke. Ne potrebujem več potrditve. Vse kar lahko rečem iz dna srca, je to, da sem hvaležna, da imam možnost deliti, kar ljubim z ljudmi, ki jih ljubim. Moram se zahvaliti vam, svojim oboževalcem, ki ste tako zelo lojalni, ne vem s čim sem si vas zaslužila,'' je v govoru povedala Gomezova in nadaljevala ''Če ste zlomljeni, to ne pomeni, da morate ostati zlomljeni. Če kaj, ne glede na to, ali me spoštujete, ali ne, morate vedeti eno stvar o meni. Ni mi vseeno za ljudi''

Zaenkrat še ni znano, ali to pomeni, da se je Selena popolnoma vrnila, ali je bila včerajšnja prireditev le enkratna priložnost. 

Selena Gomez

Selena Gomez foto: Profimedia

prejšnji članek
Moda je lahko tudi igriva
Lepotičenje
Moda je lahko tudi igriva
naslednji članek
Čudežni napitek, ki te bo zbudil
Moj life
Čudežni napitek, ki te bo zbudil
Preberite tudi