petelin, Glööckler
Svet24.si

Gasilci kokota Glööcklerja rešili pred loncem

borut petek
Necenzurirano

Sin novega lastnika Panvite z Borutom Petkom kupil luksuzno vilo v Poreču

Smrklja Njena.si
Obsedena!
 

Slovenska pevka opustila roza lase in vsem poslala sporočilo

6. 4. 2018; 08.00
Avtor: K.M.
Raiven

foto: Mare Vavpotič/M24

Raiven je postala ...

Že vse od kar je stopila na slovensko glasbeno sceno, je pevka Sara Briški oziroma Raiven znana po svojih dolgih in živo roza laseh. V začetku januarja je svoj videz spremenila in si polovico glave pobarvala na modro, zdaj pa se je odločila, da ima dovolj in dokončno opustila roza odtenek. Preverite, kako je pevka videti danes. 

Čeprav roza barve seveda ni izumila Raiven, pa je bila zagotovo prva slovenska pevka, katere videz je temeljil na tej živi barvi las. Kaj kmalu pa so ji sledile številne pevke. Tako Raiven ni bila več znana po svojem izstopajočem videzu, kar je morda tudi eden izmed razlogov za spremembo. Na to pa po našem mnenju namiguje tudi napis pod fotografijo, s katero je pokazala svojo novo barvo. "Aska Kajtazović me je spremenila v morsko deklico. Zdaj sem moder morski pes v morju roza rib," so besede, ki jih je objavila. 

Tako je, Raiven je tudi svojo drugo polovico obarvala v modro, s katero bo zagotovo tudi izstopala. Sicer pa bo s svojim novim videzom nastopila tudi v gledališki predstavi Trojanke, v kateri bo v sklopu SNG Nova Gorica uprizorila Kassandro, princeso in hči trojanske kraljice Hekabe. 

Njeni sledilci so nad novim videzom sicer navdušeni. Kakšna pa se zdi vam? 

prejšnji članek
5 modnih trendov, ki nas bodo spremljali tudi to pomlad
Lepotičenje
5 modnih trendov, ki nas bodo spremljali tudi to pomlad
naslednji članek
Razbijamo 7 mitov o nošenju očal
Moj life
Razbijamo 7 mitov o nošenju očal
Preberite tudi