palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

1664388706-21082006-3809c5aa897e1de8855faa79abd1a63c
Necenzurirano

Konec stečaja cerkvenega Zvona: izgubljenih 800 milijonov evrov, tožbe in ovadbe padle

Smrklja Njena.si
Top Smrklja
 

Galaxy A serija prinaša nov standard za pametne telefone srednjega razreda

29. 3. 2024; 09.00
Avtor: Oglasno sporočilo
[SM-A556]05_camera_nightography_pc
Samsung s svojo najnovejšo Galaxy A serijo postavlja nove mejnike v svetu pametnih telefonov in prinaša vrsto naprednih funkcij ter tehnoloških inovacij, ki so bile prej značilne samo za naprave višjega razreda. Nova Galaxy A serija uporabnikom ponuja izboljšano multimedijsko izkušnjo, izjemno fotografijo in brezhibno povezljivost, ter predstavlja novo dobo dostopnosti vrhunskih tehnologij.

Inovacije, ki presegajo pričakovanja

Galaxy A serija, ki vključuje najnovejša modela, Galaxy A55 5G in Galaxy A35 5G, presega pričakovanja na vsakem koraku, od izboljšane kakovosti zaslona do naprednih fotografskih zmogljivosti. Telefona se ponašata z impresivnim 16,83 centimetrskim (6,6-palčnim) Super AMOLED zaslonom, ki omogoča boljšo preglednost, izjemno izkušnjo pri gledanju filmov, igranju moblinih iger in brskanju po spletu. Tehnologija Vision Booster pa dodatno zagotavlja, da je zaslon jasen in svetel v vseh svetlobnih pogojih, kar še izboljša izkušnjo gledanja.

Fotografija brez kompromisov

Eno od področij, kjer Galaxy A serija resnično zasije, je fotografija. Oba modela sta opremljena z naprednimi kamerami, ki uporabnikom omogočajo, da ujamejo vsak trenutek z izjemno jasnostjo in živahnostjo barv. Galaxy A55 5G se ponaša z močno trojno kamero na zadnji strani, vključno z glavno kamero z 50 MP in optično stabilizacijo slike (OIS), 12 MP ultra širokokotno kamero ter 5 MP makro kamero. Galaxy A35 5G pa ima trojno kamero, ki vključuje 50 MP glavno kamero, 8 MP ultra širokokotno kamero in 5 MP makro kamero. Oba modela ponujata tudi visokokakovostne sprednje kamere, 32 MP pri Galaxy A55 5G in 13 MP pri Galaxy A35 5G, ki zagotavljata odlične selfije in videoklice.

Brezmejna zmogljivost

V središču Galaxy A serije je zmogljivost, ki zadovolji potrebe najzahtevnejših uporabnikov. Z dolgotrajno 5000 mAh baterijo, ki zdrži cel dan uporabe, in procesorji, ki omogočajo hitro ter gladko delovanje aplikacij, Galaxy A serija zagotavlja, da boste ostali produktivni in povezani, ne glede na to, kam vas pelje dan. Poleg tega podpora za 5G omogoča hitrejše prenose podatkov in bolj odzivno brskanje, kar je idealno za uporabnike, ki so vedno na poti.

Eleganca, ki pritegne poglede

Poleg impresivnih tehničnih specifikacij, Galaxy A serija prinaša tudi elegantno oblikovanje, ki pritegne poglede. Z nežnimi oblinami in premium zaključki, telefoni Galaxy A serije izgledajo privlačno. Privlačne so tudi barve v katerih sta telefona na voljo, od izjemne ledeno modre, izjemne modre, izjemne lila do izjemne limonsko rumene. Raznolikost barvnih možnosti pomeni, da lahko izberete napravo, ki najbolje ustreza vašemu osebnemu stilu in izraža vašo individualnost.

Varnost na vsakem koraku

Varnost pri Samsungu ne pozna kompromisov. Galaxy A serija prvič uvaja Samsung Knox Vault (Knox Trezor), vrhunsko varnostno rešitev, ki je bila do sedaj na voljo le v premium modelih. Ta funkcija zagotavlja, da so vaši osebni podatki varni pred nepooblaščenimi dostopi, hkrati pa uporabnikom omogoča brezskrbno uživanje v mobilnih izkušnjah.

Galaxy A serija postavlja nov standard za pametne telefone srednjega razreda, ponuja izjemno vrednost za uporabnike, ki iščejo napredne funkcije po dostopni ceni. Z inovacijami, ki izboljšujejo tako vsakdanje naloge kot posebne trenutke, Galaxy A serija dokazuje, da vrhunska tehnologija lahko postane dostopna in uživana s strani vseh.

Že na voljo za naročilo

Telefona sta v Sloveniji že na voljo za nakup, in sicer Galaxy A55 5G po priporočeni maloprodajni ceni od 499,90 EUR in Galaxy A35 5G po priporočeni maloprodajni ceni od 389,90 EUR1.

1Samsung Electronics Austria GmbH ne nadzoruje in ne vpliva na maloprodajne cene svojih partnerjev. Samsung partnerji samostojno določajo svoje maloprodajne cene.
prejšnji članek
Vodič za mlade po najnovejši mobilni tehnologiji
Top Smrklja
Vodič za mlade po najnovejši mobilni tehnologiji
naslednji članek
Taylor Swift je ljubezen izpovedal pred milijoni gledalcev
Obsedena!
Taylor Swift je ljubezen izpovedal pred milijoni gledalcev
Preberite tudi