palestina
Svet24.si

Bo Slovenija med prvimi priznala Palestino?

panvita
Necenzurirano

3.000 hektarjev v roke Hrvatov: kaj vse je čudno pri sanjskem poslu družine Polanič?

Smrklja Njena.si
Top Smrklja
 

Vodič za mlade po najnovejši mobilni tehnologiji

5. 4. 2024; 03.30
Avtor: Oglasno sporočilo
[SM-A556]07_camera_front-portrait_pc
Vsak dan nas preseneti s čim novim. Od svežih idej do revolucionarnih izumov, svet tehnologije nikoli ne počiva. Ko pa pride čas za izbiro novega telefona, se pogosto znajdemo v morju možnosti, ne da bi točno vedeli, kaj izbrati. Seveda, vsi si želimo naprave, ki je zmogljiva, ustvarja izjemne fotografije in izgleda estetsko privlačno. Vendar obstaja še mnogo več, kar lahko ponudi sodoben telefon, presegajoč osnovne funkcije in zmogljivosti.

Elegantno oblikovanje za vsak okus

Galaxy A serija s telefonoma Galaxy A55 5G in Galaxy A35 5G prinaša na trg svežino s svojimi senzacionalnimi barvnimi izvedbami. Od izjemne ledeno modre, izjemne modre, izjemne lila do izjemne limonsko rumene, barve ponujajo priložnost, da vaš telefon postane odraz vašega osebnega sloga. Tanek profil, prefinjen kovinski okvir in minimalističen dizajn kamer dopolnjujejo sodoben videz, ki se brezhibno sklada z vsakim slogom in priložnostjo.

Vzdržljivost s certifikatom

Z IP68 certifikatom za odpornost proti vodi in prahu, Galaxy A telefoni zagotavljajo, da so vaše naprave varne in zaščitene, ne glede na to, kam vas zanese vaša pustolovščina. To pomeni, da lahko svoj telefon vzamete s seboj kamorkoli, brez skrbi pred nepričakovanimi nesrečami.

Kamera, ki ne pozna meja

Galaxy A55 5G se ponaša z močno trojno kamero na zadnji strani, vključno z glavno kamero s 50 MP in optično stabilizacijo slike (OIS), 12 MP ultra širokokotno kamero ter 5 MP makro kamero. Galaxy A35 5G pa ima trojno kamero, ki vključuje 50 MP glavno kamero, 8 MP ultra širokokotno kamero in 5 MP makro kamero. Oba modela ponujata tudi visokokakovostne sprednje kamere, 32 MP pri Galaxy A55 5G in 13 MP pri Galaxy A35 5G, ki zagotavljata odlične selfije in videoklice.

Super AMOLED zaslon za vrhunsko izkušnjo

16,83 centimetrski (6,6-palčni) Super AMOLED zaslon pri obeh modelih omogoča boljšo preglednost, izjemno izkušnjo pri gledanju filmov, igranju mobilnih iger in brskanju po spletu. Tehnologija Vision Booster pa dodatno zagotavlja, da je zaslon jasen in svetel v vseh svetlobnih pogojih, kar še izboljša izkušnjo gledanja, z boljšo preglednostjo in živimi barvami.

Varnost, ki si jo zaslužite

Galaxy A serija uvaja Samsung Knox Vault (Knox Trezor), vrhunsko varnostno rešitev, ki ščiti vaše osebne podatke pred nepooblaščenimi dostopi. S Knox Vault, ki je bil prej na voljo le v premium modelih telefonov, lahko brez skrbi raziskujete digitalni svet, vedoč, da so vaši podatki varni.

Telefon je partner, ki vas spremlja na vsakem koraku, odraža vaš osebni slog in vam zagotavlja orodja, ki jih potrebujete za uresničitev vaših ambicij. Z napredno tehnologijo, brezkompromisno varnostjo in elegantnim dizajnom, Galaxy A serija postavlja nova merila za pametne telefone, ki so dostopni, a ne skoparijo pri kakovosti. Za mlade, ki želijo ostati povezani, izražati svoj slog in izkoristiti vsak trenutek, je Galaxy A serija odlična izbira.

Popolna povezljivost s Samsung Galaxy A serijo

Ob nakupu Samsung Galaxy A55 5G ali Galaxy A35 5G se odpirajo vrata v svet, kjer je organizacija in produktivnost vodilo. Ne le, da boste lastnik oz. lastnica najnovejše mobilne tehnologije, ampak vam Samsung in Microsoft skupaj podarjata začetek z impresivnimi 100 GB prostora v oblaku in šest mesecev brezplačne storitve Microsoft 365 Basic, da bo vaša produktivnost skočila na novo raven. Več o ponudbi, ki velja med 29.3. in 30.6.2024, preberite na spletni strani Samsung.

prejšnji članek
Galaxy A serija prinaša nov standard za pametne telefone srednjega razreda
Top Smrklja
Galaxy A serija prinaša nov standard za pametne telefone srednjega razreda
naslednji članek
Taylor Swift je ljubezen izpovedal pred milijoni gledalcev
Obsedena!
Taylor Swift je ljubezen izpovedal pred milijoni gledalcev
Preberite tudi