pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Pevec po hudem boju z boleznijo zdaj spet v solzah

3. 8. 2016; 09.24
Avtor: Sonja Javornik/Zvezde
steffanio

foto: Facebook

Izvrstni glasbenik Steffanio je bil v času skupine Game Over idol najstnic.

Sicer pa je eden najuspešnejših avtorjev pri nas, ki se je podpisal pod številne popularne uspešnice. Po težkem življenjskem obdobju, ki ga je zaznamoval boj z boleznijo, je zdaj vendarle dočakal srečo v ljubezni. S Tajo Hojak sta pred prijatelji in sorodniki še javno potrdila veliko ljubezen, ki so jo proslavili na razkošni pravljični poroki na Ptuju.

foto: Osebni arhiv

»Nikoli prej si nisem predstavljal svoje poroke, Taja pa je o takem dogodku sanjala vse življenje in dobila še lepšo poroko kot v sanjah – tako pravi,« pravi presrečni ženin, ki mu je s prekrasnega dogodka v hotelu Primus najbolj ostalo v spominu to, kako je šele z zamudo ugotovil, da so mu ukradli nevesto. »Medtem ko smo z glasbeniki improvizirali na odru, so mi ptujski prijatelji ukradli nevesto. Kar dve uri je ni bilo. Seveda sem jo nazadnje s pričami našel in plačal – to je pač običaj na tem koncu.«

Na poroki seveda ni manjkalo glasbe in glasbenikov. »Preigravali smo klasike, kot so Stand by me in podobne. Najbolj sem užival, ko sem si melodijo in besedila kar izmišljeval na odru. Iz tega bo še nekaj nastalo!« obljublja Steff, ki namerava pesem, za katero je dobil navdih prav na svoji poroki, tudi posneti. Kolega iz skupine Game Over se dogodka zaradi družinskih težav nista mogla udeležiti, so pa zato prišli glasbeniki, s katerimi Steffanio sodeluje v zadnjem času.

»Kot gospa Čamič se odlično počutim, čeprav bi se pri matičarki skoraj podpisala kot Hojak. Še dobro, da sem se pravočasno spomnila, da sem zdaj Čamič,« nam je v smehu zaupala Taja. foto: Jernej Prelac

Za glasbo so bili sicer odgovorni brata Sarjaš in njun vrhunski bobnar, pela pa je Ina Shai, ki je Steffu priznala, da je bil njen idol v njenih najstniških letih. »Bil sem kar malo ganjen,« je priznal. Sicer pa so se jim med zabavo na odru pridružili povabljenci, med njimi tudi Alex Volasko, ki je zelo lepo presenetil in odpel What a wonderful life. Steff pravi, da je zvenel vsaj tako dobro kot original. Seveda pa nista manjkala niti zmagovalca letošnjega Fensa Katja Židanek in Borut Šemerl, s katerima Steff trenutno ustvarja glasbo.

Poroka je bila kot iz pravljice, nevesta pa seveda kot princeska. »Saj ona je princeska,« pravi Steffanio. Njemu je kreacijo izdelala Jasmina Gregorič, njej sta jo kupila dedek in babica. foto: Jernej Prelac

Novopečena zakonca Čamič sta priznala, da sta bila med poroko ganjena do solz. »Res sva potočila tudi nekaj solz. Ona seveda več kot jaz, ki sem jih spretno skrival. A priznam, res so bile,« pravi Steffanio, ki se mu zdi, da se je vez med njima s poroko le še poglobila.

Glede na to, da sta poroko pripravila v le treh mesecih, zdaj novopečena zakonca razmišljata, da bi se celo poklicno začela ukvarjati tudi z organizacijo porok, saj jima gredo te stvari res dobro od rok. Steff pravi, da predvsem njegovi ljubki ženi … Sicer pa sta pred dnevi ravno izbirala med aranžmaji za Maldive, kamor se bosta v kratkem odpravila na poročno potovanje.

prejšnji članek
3 astro znaki veljajo za neprekosljive ljubimce
Horoskop
3 astro znaki veljajo za neprekosljive ljubimce
naslednji članek
Blagor vam, če ju imate: Ti dve astrološki znamenji sta najboljša prijatelja!
Horoskop
Blagor vam, če ju imate: Ti dve astrološki znamenji sta najboljša prijatelja!