sveča
Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

1711376183-dsc0361-01-1711376151675
Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati seminarske naloge za njegov študij #e-pošta

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kataya zakuhala seksi plesne gibe na slovenskih zabavah

12. 7. 2017; 06.00
Avtor: V.M.
kataya

Kataya bo poskrbela, da se bo na poletnih zabavah zapeljivo plesalo. foto: Osebni arhiv

Pa imamo nov slovenski poletni hit, odet v seksi latino ritme, s katerimi vas bo v vroče poletne dni in noči popeljala pevka Kataya. Navihana rdečelaska nam je zaupala, da ni pričakovala, da bo pesem sprejeta tako hitro, odzivi so namreč fantastični.

Kako kreativna pevka je Kataya, smo se lahko prepričali že tekom šova Znan obraz ima svoj glas, kjer je iz tedna v teden presenečala z osupljivimi zvočnimi in vizualnimi preobrazbami. Da ji je slednje pisano na kožo, nakazujejo tudi  v slovenski jezik odete priredbe znanih hitov, ki jih občasno deli s prijatelji na facebooku. Zgolj za šalo, povsem spontano, a izvrstno sprejeto s strani prijateljev in oboževalcev.

Katayin vroči poletni hit

Pa je v teh dneh napočil čas, da publiki nameni pravo poletno poslastico, odeto v vroče latino ritme. Posnela je namreč seksapilno pesem, ki ji je nadela ime Suave, kar v podalpskem jeziku pomeni Nežno. Pesem se poigrava z latinskimi ritmi, jezik pa prepletajo španske in slovenske vrstice. Da je temu tako, gre pripisati trem Argentincem, ki so Katayo navdušili z idejo o vroči latino pesmi. ''Sodelovanje mi je predlagal kolega Pablo Vitali, ki sicer prihaja iz Argentine.  Rekel mi je, da bi mi v vsej poplavi latino ritmov rad naredil hud latino komad z original ritmi direktno iz Argentine. Od tam je namreč z nami sodeloval Franco Mazza, tukaj pa sta mi potem skupaj s kolegom napisala besedilo in melodijo,''  je za njena.si povedala Kataya.

Pa se je pevkin jezik ob španskih zlogih kaj zapletal? ''Joj, prav zabavno je bilo snemati pesem, saj sta mi morala najprej napisati izgovorjavo v španskem jeziku, saj ga ne znam. Toda na koncu sta vseeno rekla, da zvenim kot prava Španka ter da se ne sliši da bi imela kakršenkoli tuj naglas. To je bila res pohvala,'' se skromno nasmehne pevka.

Kaj pa na pesem poreče njen srčni izbranec? ''Timu je komad zelo všeč! Ravno sva na poti na morje in si v avtu nažigava Suave,'' se med klepetom navihano smeji Kataya in ob tem še pripomni, kako upa, da bo pesem poskrbela za seksi plesne gibe na poletnih zabavah, ki bodo odzvanjale v noč še dolgo v jesen.

Preberite si še: Tako je videti večna mladenka Tina Gorenjak, ko odvrže oblačila!

prejšnji članek
Jasna Kuljaj se je samo sprehajala, nato pa se je zgodilo
Svet slavnih
Jasna Kuljaj se je samo sprehajala, nato pa se je zgodilo
naslednji članek
Kraljica se jezi: Vojvodinja Kate se požvižga na to pravilo!
Svet slavnih
Kraljica se jezi: Vojvodinja Kate se požvižga na to pravilo!