državna meja
Svet24.si

Italija bi prekinila schengenski sporazum s Slovenijo

1695633573-dsc09685-1695633263267
Necenzurirano

Predsednico republike zapušča ključni sodelavec

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Emina danes neprepoznavna!

28. 10. 2017; 09.00
Avtor: V. M.
Od priložnosti v šovu The Biggest Loser Slovenija se je morala posloviti Emina. Vas zanima, kakšna je nadarjena pevka danes?

Šov je morala zapustiti Emina. foto: Planet Tv

Na tokratnem tehtanju se je kazalec obrnil v prid rdeče ekipe. Razočaranje modrih je bilo nepopisno, saj ves vložen trud ni obrodil tako želenih rezultatov. "Cel teden se trudiš, daješ vse od sebe in potem na koncu izgubiš tako zelo malo,'' je bila žalostna Indira.

A najbolj žalostni občutki so se zagotovo porodili v visoko motivirani Emini, ko je tehtnica pokazala zlovešče številke. Ne le, da ni shujšala, edina v šovu je namreč celo pridobila na teži. Vzrok za slednje bi bile lahko hormonske težave, razmišlja Emina, ki jo je presenetil pogled na zaslon. Četudi je čutila, da rezultati ne bodo preveč obetavni, ni pričakovala, da se bo zredila za 0,3 kilograma.

V oddaji se je pojavila v spremenjeni podobi. foto: Planet Tv

Čas za spremembe: Spoznajte ognjeno Emino!

Komentatorska oddaja Od težaka do junaka je sinoči gostila simpatično Emino. Slednja je pod žaromete zakorakala v povsem spremenjeni podobi. Če smo jo še hip poprej videli kot dolgolaso svetlolasko, je tokrat presenetila z nadvse atraktivno podobo. Pravijo, da korenita sprememba pričeske in nova barva las odražajo podzavestno željo po spremembah. Slednje zagotovo drži za Emino, ki se je odločila za drzne bakrene odtenke in nekoliko krajše, prikupno skodrane pramene las. Nekdanja tekmovalka je odločena, da bo še naprej sledila zastavljenim ciljem, pri čemer jo bodo navdihovale spodbudne besede trenerja Jana. Prav on je v njej prebudil zaupanje vase in ji dal moč, da uresniči svoje sanje.

foto: Planet Tv

prejšnji članek
V skrbeh za bledo Tanjo Žagar!
Svet slavnih
V skrbeh za bledo Tanjo Žagar!
naslednji članek
Znani Slovenci, ki so drugič srečno zaljubljeni
Svet slavnih
Znani Slovenci, ki so drugič srečno zaljubljeni