marko potrc Odkrito.si

Dokler ima Marko Potrč to, vse "štima"

Voranc Boh in Gregor Gruden Svet24.si

FOTO: Pokukali smo v zakulisje Reke ljubezni

Ana Urbanc in Uma Svet24.si

FOTO: Igralki življenje že dvanajst let lepša ...

piran Svet24.si

Počitnice v Sloveniji bodo znatno dražje

nails Najstnica.si

Poslovi se od lomljivih in krhkih nohtov

Natalija Verboten Njena.si

Natalija Verboten: Njena naloga ne bo lahka

alec baldwin1 Njena.si

Znani igralec okreva po operaciji

Komentator šova The Biggest Loser grdo grešil
| K.M.

Komentator šova The Biggest Loser grdo grešil

Rok - The Preacher je bil ujet med stvarjo, ki je v njegovem svetu na nek način 'prepovedana'.

Rok - The Preacher je tisti komentator šova, ki v oddaji Od težaka do junaka pušča mešane občutke pri gledalcih. Nekateri ga ne morejo poslušati, spet drugi pa so mnenja, da s svojimi ostrimi besedami vedno zadane tisto bistvo. Predvsem pa je znan po tem, da ga moti prehranjevanje tekmovalcev in da večkrat podarja, da bi morali, če želijo shujšati, popolnoma izločiti ogljikove hidrate, ki so krivi za to, da se ljudje redimo. Pretekli vikend pa so komentatorja ujeli med početjem, ki ga drugim očita. Se lahko tako zelo pregreši?

Rok je na facebooku namreč objavil posnetek, na katerem svoje telo polni s prepovedanimi hidrati. Osebni trener se je očitno pregrešil. Svoj greh pa je, za voljo slabe vesti, objavil kar na družbenem omrežju. Ob posnetku je zapisal: "Ujel so me," eden izmed komentatorjev objave pa je izpostavil, da je njegov pogled v slogu "saj nisem nič kriv."

Rok, ki ne hujša, ampak se dnevno ukvarja z visoko obremenilno vadbo, se seveda ne rabi tako striktno držati načel zdrave prehrane, predvsem ne tako striktno, kot to počnejo tekmovalci v šovu. Sam načeloma vse porabi, zato kak greh tam in tam seveda nanj ne vpliva tako zelo kot na ljudi, ki so sredi postopka izgubljanja odvečne teže.