franci kek
Lady

Petru Vilfanu je dal banano

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij postane "običajna praksa"

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Pred nami so novi podvigi!

1. 6. 2018; 01.00
Avtor: Rudica Kovačič Ahlin, astrologinja
horoskop, astrologija

Kaj bo prinesel ta dan? foto: Profimedia

Obdobje bomo začeli pod vplivom ugodnega aspekta med Merkurjem in Marsom.

Zelo boste prepričljivi in energično boste predstavljali in uveljavljali svoj prav. Zato je to odličen čas za pogajanje kot tudi za načrtovanje novih podvigov. Istočasno bo na nebu Venera med 1.6. in 5.6. s svojimi aspekti aktivirala blagodejni in ekspanzistični aspekt med Jupitrom in Neptunom, zaradi česar lahko pričakujemo veliko kreativnih in inovativnih domislic.

Vplivi so še posebej ugodni za napredek na finančno materialnem področju, zaradi kreativnega potenciala pa so vplivi ugodni tudi za vse, katerih delovanje je povezano z umetnostjo, oblikovanjem, ustvarjanjem in kozmetično dejavnostjo. Vikend bo pod harmonični in ugodni aspekti sproščen in nagnjen uživanju in druženju.

5.6. pa nas čaka energijski preobrat, vzdušje bo čustveno in napeto, na plan bodo prišli stari strahovi in boleči spomini in zamere. Kombinacija vplivov Venere in Plutona ter Merkurja in Sonca prinaša veliko sovražne retorike, taktiziranja in manipulativne komunikacije. Prinaša pa tudi težave pri sklepanju sporazumov in kompromisov.

Če je le mogoče, si za zadnje dni obdobja med 6.6. in 8.6 ne nalagajte obveznosti, kajti zaradi napetih aspektov med Soncem, Merkurjem in Neptunom se bomo precej težko skoncentrirali in osredotočili, tako da nam bo že vsakodnevna rutina predstavljala napor. Ne bomo preveč družabni in se bomo raje zatekali v domišljijski svet. Naše logično razmišljanje bo pod vplivom Neptuna zamegljeno, težko se bomo odločali, zato priporočam, da pomembne odločitve za kakšen dan prestavite.

Še več boste našli tukaj in tukaj.

prejšnji članek
Tomaž Bratovž nam je zaupal, česa se je naučil od očeta
Kulinarika
Tomaž Bratovž nam je zaupal, česa se je naučil od očeta
naslednji članek
Kako otroke pripraviti do tega, da bi jedli bolj zdravo?
Kulinarika
Kako otroke pripraviti do tega, da bi jedli bolj zdravo?
#obraziavenija
obraziavenija