pirc musar bql
Svet24.si

Tako je predsednica Pirc Musar zapela na koncertu Roka Piletiča

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: V ljubezni vas čaka sprememba

30. 9. 2018; 07.00
Avtor: W. Y.
srce horoskop

Drži ali ne? foto: Profimedia

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa najsti teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN- Na ljubezenskem področju se bo vse iskrilo. Še bolj boste prebujeni in prerojeni, prav takšna pa bo tudi vaša zveza. V kolikor partnerja nimate, bo to ugoden čas za spoznavanje novih ljudi.

BIK-Čeprav boste imeli veliko priložnosti za dokazovanje, se boste osamili. Samota bo naravna oblika meditacije in možnost, da boste dokazali svojo moč. Bolj poglobljeno boste začeli razmišljati.

DVOJČKA- Vezani boste sicer dan začeli zelo strastno, vendar ne bo trajalo dolgo. Ne preveč ugodne okoliščine bodo vzbujale sočutje, ki vas bo razdražilo.

RAK-V ljubezni vam še vedno nič ni jasno, tokrat vsaj ne boste zapravljali časa v razmišljanju, posebno če se ponavljajo ene in iste zgodbe ter nedorečenosti. Doma bo nekaj govora o potovanju.

LEV-V vaše življenje bodo prišli prijetni ljudje. Nakazano je, da bo v ospredju trma in tako bo zelo težko tedaj, ko ne bo vse tako, kot si želite in menite, da je pravilno.

DEVICA-Premiki planetov bodo v vas prebudili občutek radovednosti in povečane drznosti. Odgovorno stopate naprej po svoji poti in dokazali boste svoje sposobnosti.

TEHTNICA-Odpravite se raziskovat tisto česar ne znate dobro. Harmonija časa vam bo podarila upanje. Nekaj več nemira bo v ljubezni. Vendarle se boste od ljubljene osebe veliko učili.

ŠKORPIJON-Čaka vas precej umirjen dan, ko boste svoj dragoceni čas lahko namenili predvsem zasebnim zadevam. Vezani boste morali še posebej na partnerskem področju sprejeti kup odločitev, s katerimi že dolgo zavlačujete.

STRELEC-Razpoloženi ste za novosti, najbolje se boste počutili na krajšem izletu. Nekdo vas čaka in to vam vsekakor ugaja. Lahko se začne novo poglavje v tem pomembnem odnosu.

KOZOROG-Prevzemal vas bo pustolovski duh in želeli si boste odkrivati nove, nepoznane poti. V ljubezni vas čaka sprememba, katere pobudnik boste najverjetneje vi.

VODNAR- Danes boste povsem nepričakovano razkrili svoje ljubezensko hrepenenje, ki pa bo naletelo na plodna tla. Pri tej simpatiji boste s čustveno obarvano iskrenostjo lahko še veliko dosegli.

RIBI- Obiskala vas bo vila kreativnega izražanja in prinesla svežine. Omenjeno vam bo dalo krila. Razbrati je velik napredek v razmišljanju.



prejšnji članek
Bar zapustila oseba, ki je delala od jutra do mraka
Svet slavnih
Bar zapustila oseba, ki je delala od jutra do mraka
naslednji članek
Brigita Langerholc pred velikanskim izzivom
Svet slavnih
Brigita Langerholc pred velikanskim izzivom
#nasazenazenska
nasazenazenska