nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Brigita Langerholc pred velikanskim izzivom

29. 9. 2018; 08.00
Avtor: A.C., Zvezde
brigita langerholc

Brigita Langerholc je v življenju počela veliko stvari, zdaj pa, pravi, je končno našla svoje poslanstvo. foto: Revija Zvezde

Nekdanja atletinja Brigita Langerholc je v športu dosegla, kar se je doseči dalo, a tudi po slovesu od aktivne tekmovalne kariere ne poseda križem rok.

Kar nekaj dela ima s svojimi tremi hčerkami, ki so stare ravno toliko, da mora ves čas tekati za njimi. Vendar ji to ni težko, ker jo pri tem podpira mož. Njemu je prvemu zaupala svojo veliko željo po vnovičnem teku in osvojitvi enega od šestih največjih maratonov na svetu.

»V začetku novembra bom tekla v New Yorku. To bo zame poseben izziv, saj se še nikoli nisem spopadla z maratonsko razdaljo. Pridno treniram, vendar mi kronično primanjkuje časa, saj imam kopico drugih obveznosti, vendar se bom potrudila, da bom vse naredila tako, kot je treba,« je povedala Brigita, ki se je za trening enega za drugim udeležila dveh manjših tekem – polmaratona na Brdu pri Kranju in še ene »polovičke« v prekrasnem Bovcu. Glede na Brigitin odločni in trmasti značaj se ni bati, da ji ne bi v solidnem času uspel tudi maraton. Očitno se tudi ona drži verza pesmi Zorana Predina: bolj star, bolj nor.

prejšnji članek
Dnevni horoskop: V ljubezni vas čaka sprememba
Horoskop
Dnevni horoskop: V ljubezni vas čaka sprememba
naslednji članek
Kataya na predporočnem potovanju
Svet slavnih
Kataya na predporočnem potovanju