mlin
Svet24.si

8-letnika skalpiralo na šolskem ogledu kmetije

1701778337-dsc9818-01-1701778319724
Necenzurirano

"Kar sta na policiji počela Žakelj in Tonin, je absolutno sporno"

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Grenko ozadje letošnjega izbora za Miss Slovenije

29. 9. 2018; 06.00
Avtor: C.L., Zvezde
miss 2

Miss Slovenije s spremljevalkama. foto: Mediaspeed

Sodelovanje na cenjenem tekmovanju ni tako glamurozno in lahko, kot se vam nemara zdi. Ste vedeli, da so se morale letošnje leto vse kandidatke pred finalom povzpeti a Triglav?

Včasih je bilo slovensko tekmovanje za miss glamurozni dogodek, za katerega so bile vstopnice v trenutku razgrabljene, in prireditev, ki so jo iz največjih slovenskih dvoran neposredno prenašali. Časi se spreminjajo, lokalna prireditev, katere zmagovalka se udeleži največjega in najstarejšega licenčnega lepotnega tekmovanja, ki spada v sam vrh svetovnih izborov, je izgubila nekaj zvezdnega prahu.

Letos so jo namreč pripravili v Delavskem domu v Trbovljah, za lento in krono najlepše se je potegovalo petnajst finalistk. Dekleta pa niso morala biti samo lepa, temveč tudi dobro telesno pripravljena. Organizatorji so pred finalom pripravili akcijo, v kateri so se morala povzpeti na Triglav. Vse to z namenom, da bi Slovence spodbudila k sodelovanju in pomoči drug drugemu.

Bodoča miss Slovenije, sedemnajstletna dijakinja tolminske gimnazije Lara Kalanj, s tem ni imela težav, saj je tudi odlična atletinja. Lara je namreč tekačica na srednje proge in članica TK Kobarid. S Triglavom je opravila za šalo, prav tako dobro se je nekaj dni pozneje na finalu odrezala v kopalkah, večerni toaleti in visokih petah. Že čez nekaj mesecev pa jo čaka najrazburljivejše potovanje v življenju – šla bo na svetovni finale miss sveta, ki bo v kitajskem mestu Sanya

prejšnji članek
Kataya na predporočnem potovanju
Svet slavnih
Kataya na predporočnem potovanju
naslednji članek
Irenin porod zavit v skrivnost
Svet slavnih
Irenin porod zavit v skrivnost