Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

matjaz kovacic bobo
Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so krivi lokalni šerifi.

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Kataya na predporočnem potovanju

29. 9. 2018; 07.00
Avtor: A. C. , ZVEZDE
kataya

Kataya uživa na potovanju. foto: Osebni arhiv Katje Ajster - Kataye

Kataya in Tim načrtujeta poroko, predporočno potovanje pa sta si že privoščila. Prav tam je pevka prišla do pomembnih spoznanj.

''Letošnje leto sem namenila potovanjem in osebnim projektom. Potem ko sem garala kot nora, sva si s fantom Timom privoščila mesec dni nepozabnega dopusta. Poletje v Sloveniji se počasi poslavlja, midva pa sva ga podaljšala v eksotičnih krajih. Tako vas zdaj pozdravljam z Balija, kjer je res sanjsko,'' pravi Kataya, ki se je prvič v življenju odpravila tako daleč, praktično na drugi konec sveta. S Timom uživata, se posvečata drug drugemu in na veliko delata načrte za prihodnost.

Pevka je bila doslej res pridna, saj poleg redne službe še marljivo študira, sinhronizira risanke in nastopa, tako pa bo tudi v prihodnje. Tim, ki je osebni trener, jo pri tem podpira, obenem pa skrbi, da na njenem telesu ni sledi odvečnih kilogramov. Zaljubljenca načrtujeta tudi poroko, le še odločiti se morata, kdaj in kje bo obred. Predporočno potovanje sta si že privoščila. Kataya pravi, da ima končno čas, da razmisli, kaj bo še spremenila v življenju, da ji bo boljše in lepše. 

prejšnji članek
Brigita Langerholc pred velikanskim izzivom
Svet slavnih
Brigita Langerholc pred velikanskim izzivom
naslednji članek
Grenko ozadje letošnjega izbora za Miss Slovenije
Svet slavnih
Grenko ozadje letošnjega izbora za Miss Slovenije