stojnice, belvedere
Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice priklepajo na avtomobile, zemljo asfaltirajo ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215
Necenzurirano

Slovenija v žaklju ali ko je dovoljeno vse

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Dnevni horoskop: Se vam kopičijo kilogrami?

27. 10. 2018; 07.00
Avtor: Horoskop
Horoskop oven

Ovni, previdno pri sestavi jedilnika! foto: Pixabay

Preverite, kaj vam za danes napovedujejo zvezde. Saj veste, dobro je biti pripravljen, pa najsti teče beseda o dobrih ali nekoliko slabših rečeh.

OVEN

V zadnjem času ste premalo pozorni na hrano, ki jo zaužijete. Tako ne bo šlo več naprej, zato bodite bolj izbirčni, da preprečite nabiranje dodatnih kilogramov.

BIK

Našli boste nekoga, ki vam bo stal ob strani in vas podpiral v težkih trenutkih. Lahko se celo zgodi, da najdete ljubezen, ki jo že tako zelo dolgo čakate in po njej hrepenite.

DVOJČKA

Negotovi trenutki, ki so pred vami, vam lahko prinesejo nekaj težav. Ne predajajte se prenagljenim odločitvam, raje počakajte na jutri. Sicer pa bo vaše počutje dobro.

RAK

Danes so vam zvezde namenile dober in z pozitivnostjo naravnan dan. Seveda bo na čase prihajalo do manjših nesporazumov, a vseeno vse skupaj niti ni omembe vredno kajti dan bo prečudovit.

LEV

Pripravljeni ste dati vse od sebe, le da bi zavarovali odnos, ki ga imate ter ga obdržali. Nič ni narobe s tem, da ste se pripravljeni žrtvovati, vendar se zna zgoditi, da boste z njim povsem pozabili na svoje želje in potrebe.

DEVICA

Verjetno si želite imeti nekoga, ki vam bo stal ob strani, vas pomagal usmerjati in vas imel rad v najtežjih trenutkih. Ne vdajte se prehitro v usodo kajti sami si jo lahko močno polepšate.

TEHTNICA

Nihče se ne more odločiti namesto vas, zato tega niti ne pričakujte. Odgovornost morate prevzeti sami, ter nato nikogar obtoževati, v kolikor vam zadano ne uspe.

ŠKORPIJON

Vse gre naprej hitreje, kot ste predvidevali. Odklonite neko sodelovanje ali druženje. Morda vas bodo poskusili prepričati ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni ali čustveno ranljivi.

STRELEC

Izredno optimistični boste, kar se bo odražalo tudi v partnerskem odnosu. Pri dogovorih se držite tistega, kar lahko spoštujeta oba brez pomislekov. Imate izredno dober spomin, uporabite ga.

KOZOROG

Veliko se boste ukvarjali z domom in z družino, ki vam zadnje čase ogromno pomeni. Veseli boste. Ves dan si boste želeli nečesa prijetnega, zvečer boste to tudi dobili.

VODNAR

Vaše obnašanje bo nekoliko podobno vetru, ampak tistemu nežnemu, ki zapiha le vsake toliko časa. Danes se boste težko sprostili, prijatelji pa vam bodo naklonjeni.

RIBI

Še malce potrpite in nikar ne bodite tako neučakani, saj bi vas lahko nekdo brez potrebe čisto narobe razumel. Premikajte se z manjšimi, vendar sigurnimi koraki.

Kaj napovedujejo zvezde?

Kaj napovedujejo zvezde? foto: Pixabay

prejšnji članek
Objokana in strta Tanja Ribič
Svet slavnih
Objokana in strta Tanja Ribič
naslednji članek
Svetovna uspešnica končno v Sloveniji
Svet slavnih
Svetovna uspešnica končno v Sloveniji