Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar
Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: v življenje vnesite spremembe

24. 7. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
horoskop (1)

Čas je za tedenski horoskop foto: Profimedia

Retrogradna Venera bo začinila odnose in prinesla nova spoznanja, kaj mora kdo še spremeniti ali sprejeti. Predelati bo treba nekaj iz preteklosti, lahko je vezano na ljubezen, denar ali odnos na sebe.

Lahko tudi na vse tri zadeve, seveda pa naj vas pri tem vodi optimizem; iz vsega lahko izluščite nekaj, kar vam bo prineslo nova znanja.

Točke preloma so opozorilo, kakšne spremembe naj bi uvedli v življenje. Komunikacija je lahko sol in aroma življenja, služi nam kot ogledalo osebnosti, kajti skozi to lahko uvidimo, ali smo na pravi poti. In ko ugotovimo, da smo na pravi poti, pridobimo moč ter delujemo s srcem. Zelo dobra oblika sprostitve je narava, poslušanje ptičjega petja, opazovanje vode in sprejemanje vsega.

Popoln tedenski horoskop za čas od 24. do 30. julija za dvanajst astroloških znamenj. foto: Dreamstime

Oven

Ljubezen: Iz preteklosti boste izluščili zrno modrosti in tako našli svoje sanje in zaupanje. Odkrili boste svojo moč in tako sledili brezpogojni ljubezni. Barva, ki vam bo povrnila energijo, je rdeča. Srčni izvoljenec vam bo naklonjen, še posebno v sredo in četrtek.

Denar: Venera vam bo namenila uporabne namige, kaj morate spremeniti in nadgraditi. Čas bo namenjen temeljiti prenovi in ne boste smeli hiteti, počasi se daleč pride. Denarno boste naredili zanimiv in poučen načrt, držali se boste vseh omejitev.

Zdravje: Pozitivne misli vam bodo v pomoč in oporo. Spremljala vas bosta tiha sreča in zadovoljstvo, skozi to sledi tudi napredek. Čas bo primeren, da ugotovite, kam je modro vlagati energijo, in v osnovi vas bosta sprostili narava in glasba.

Bik

Ljubezen: Pridobili boste zanimive informacije, ki vam bodo v pomoč. Skozi pogovore boste pridobili nekaj spoznanj in našli ravnovesje. Pridobili boste tudi notranjo moč in voljo. Retrogradna Venera vam bo podarila priložnost, da na odnos pogledate z drugega zornega kota.

Denar: Za pomoč boste zaprosili sodelavce in tako spoznali širši spekter informacij. Resnica je, da zadev ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Podarjeno vam bo novo znanje, vztrajnost in raziskovanje – tako boste prišli izjemno daleč.

Zdravje: Narediti boste morali načrt in spoznati, kaj spada v ospredje. Poglobiti se boste morali vase, in če boste sledili glasu srca, boste nagrajeni. V svoje življenje boste privabljali ljudi, ki vam bodo lahko ponudili učinkovite rešitve, pogovor ali romantično izkušnjo.

Dvojčka

Ljubezen: Magnetična energija bo prinesla nova spoznanja in raziskovanje. Srčni izvoljenec vam bo naklonjen, sledila bosta romantična večerja in pogovor. Precej dinamično bo v sredo in petek, ko boste morali predelati nekaj mnenj. Energijo vam bo povrnila zlata barva.

Denar: Merkur vam bo prinesel ugodnosti, pogovori bodo plod dela na sebi. Razrešili boste nekaj iz preteklosti in upravičeno boste ponosni nase. Venera vam bo pomagala do nekih novih projektov in spremembe, ki bodo prihajale, boste sprejeli na odprt način.

Zdravje: Vzeti si boste morali čas zase in najti veselje in harmonijo. Napredek časa bo ravno skozi pogovore in izmenjavo informacij, zadeve se bodo rešile na pozitiven način. Mars vam bo okrepil fizično energijo in prinesel ugodna spoznanja na področju prijateljstva.

Rak

Ljubezen: Naredili boste prerez in ugotovili, na kaj ste lahko ponosni, ter potem to prenesli tudi na srčnega izvoljenca. Več časa boste namenili raziskovanju in varnosti, tako najdete tudi moč in voljo. Venera vam bo prinesla brezpogojno ljubezen in notranji navdih.

Denar: Rdeča nit bodo sodelovanja in osvobodili se boste nekih bremen. Na mnogo zadev boste pogledali z drugega zornega kota in tako najdete ravnovesje in skladnost. Retrogradna Venera vam bo pomagala, da boste našli odgovore na svoja vprašanja.

Zdravje: Pogovori prinašajo harmonične rešitve in skladne odnose. Iz preteklosti se boste morali naučiti, kaj spada v ospredje in kaj ste prerasli. Koristne učinke bosta imela izrazna umetnost in pisanje občutkov, zdi se, da boste lahko upravičeno ponosni na svoje dosežke.

Lev

Ljubezen: Srčni izvoljenec vam bo ponudil roko in šteli bodo iskreni pogovori. Spremembe, ki bodo prihajale, v sebi skrivajo čarobne preobrate. Spoznati boste morali, na kaj ste lahko ponosni in kaj je tisto, kar je treba spremeniti. Vaša pričakovanja bodo kmalu nagrajena.

Denar: Kolo usode se bo v pogledu denarja zavrtelo v vašo korist, spremljala vas bo sreča in ugodnosti se bodo vrstile ena za drugo. Pomembno bo, da izdelate načrt, kaj si želite. Spremembe, ki prihajajo, bodo prinesle osebni napredek.

Zdravje: Notranji nemir boste zamenjali za nekaj ustvarjalnega. Pomembno bo, da sledite načrtu in se zavedate svojih prednosti. Izgubljeno energijo vam bo povrnila zelena barva, torej tudi narava, ali pa glasba, prepevanje.

Devica

Ljubezen: Harmoničen odnos vas bo polepšal, a pred tem boste morali vseeno predelati nekaj dilem. Ključ do uspeha bo zaupanje in hkrati širša slika o tem, kaj je prav in kaj narobe. Dinamika časa v sebi skriva tudi pozitivne preobrate in čas bo, da najdete v sebi brezpogojno ljubezen.

Denar: Poglobili se boste v svet bilance in naredili načrt, na kaj ste lahko ponosni in kaj morate še predelati. Ostro oko bo opazilo malenkosti in Venera vam bo pomagala najti primerne besede, ki lahko prinesejo tako rešitev kot nagrado.

Zdravje: Daleč v ospredju bodo duhovna znanja, tako boste v sebi našli ravnovesje. Modro bo, če poiščete družbo, ki vam bo prinesla nasmeh na obraz; napredek tedna prihaja skozi pogovor. Glede na zvezdne namige se vam bo okrepila intuicija, tako boste začutili druge ljudi.

Tehtnica

Ljubezen: Diplomacija vas bo pripeljala izjemno daleč in skozi to najdete motivacijo. Srčni izvoljenec vam bo do srede povedal svoje mnenje in potem sledil vašim idejam. Retrogradna Venera vas bo opomnila, kako pomembno je sešteti pluse in minuse.

Denar: Poglobili se boste v vsa tista opravila, s katerimi ste odlašali, in po drugi strani se bodo zadeve obrnile v vašo korist. V navdih vam bo rožnata barva, hkrati pa je bogat vir navdiha skrit v preteklosti.

Zdravje: Izzivov, ki jih piše življenje, ne boste smeli pometati pod preprogo, ampak jih aktivno reševati. Pozitivne misli lahko prinesejo tudi nova spoznanja in dogodke. Dovoliti si boste morali, da prekinete naučene vzorce in začnete dogodke sprejemati z novo energijo.

Škorpijon

Ljubezen: Prijetne besede bodo ključ do srca. V ljubezni vam bo prišla prav tudi odgovornost. Srčnemu izvoljencu boste dokazali, da imate v sebi moč za preobrate. Čas za romantično večerjo bo tako v petek kot v soboto – sledili bodo čarobni preobrati.

Denar: Obiskala vas bo vila sreče in vam prinesla paleto novih znanj. To boste sprejeli na odprt način in skozi kopico obveznosti spoznali, kaj spada v ospredje. Spremljala vas bo tudi trma, tako boste izbrali daljšo pot; toda konec dober, vse dobro. Srečen dan za denar je petek.

Zdravje: Pozitivne misli v sebi skrivajo dodatno motivacijo in spremljala vas bo intuicija. Če boste na pravilen način sledili sebi, sledijo tudi nagrada in rešitve. Koristne učinke bo imelo zapisovanje svojih občutkov.

Strelec

Ljubezen: Po zvezdnih namigih boste dobro povezani z notranjo močjo in lažje boste sledili srčnemu izvoljencu. Res pa je, da ne bo vse po vaše, in da bi vse potekalo pozitivno, najdite čas, da predelate nekaj iz preteklosti.

Denar: Modro bo, če naredite načrt in tako spoznate svoje danosti. Energijsko spodbudna bo modra barva, osvobodili se boste nekih bremen. Kocke usode se bodo ta teden zavrtele v vašo korist, tako v torek kot četrtek.

Zdravje: Teden prinaša prijetne energije in Mars vam bo okrepil zaupanje v dobro, tako tudi najdete svoje sanje. Kljub temu, da boste v prijetni družbi, bo ugodno, da si vzamete čas zase in temeljito razmislite, kaj potrebujete.

Kozorog

Ljubezen: Imeli boste zelo kreativne ideje in to bo polepšalo vajin odnos; sledil bo napredek, na katerega ste že dolgo čakali. Seveda brez pogovorov ne bo šlo, ti vam bodo dali neko energijo in iztočnico za rast. Namig tedna je, da napišete pismo ljubljeni osebi.

Denar: Po temeljitem razmisleku boste izbrali pravo pot in za tisto, kar boste dobro opravili, boste nagrajeni. Po drugi strani boste imeli kar nekaj izzivov in zato bo prišla do izraza vztrajnost. Če boste imeli dovolj pozitivne energije, se bodo zadeve obrnile v vašo korist.

Zdravje: Glasba vas bo spravila v dobro voljo in prinesla potrebne rešitve. Veselje prinaša ravnovesje, skladnost in ključ do modrosti. Pomembno bo, da najdete spodbudo, ki vam bo pričarala nasmeh na obraz.

Vodnar

Ljubezen: Poglobili se boste v odnos in sledili boste napredku. Tako boste našli zaupanje in sanje. Srčni izvoljenec vam bo nastavil ogledalo, toda mnogo bo priložnosti za romantiko in skladnost. Pozitivne misli bodo prinesle napredek na osebni ravni in sledili boste svojim občutkom.

Denar: Peščeno rumena barva vam bo dala dodatno motivacijo. Odprle se vam bodo nove poti in s tem greste osvobojeni naprej. Uran vam bo prinesel paleto dobrih možnosti. Glede denarja bo modro, da naredite načrt in se ga držite.

Zdravje: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist in tako boste imeli več časa za raziskovanje, za učenje in pridobivanje informacij. Pomembno bo, da se udeležite pogovorov, in prijatelji vam bodo pomagali do novih spoznanj.

Ribi

Ljubezen: Dovolili si boste narediti korak naprej in za to boste nagrajeni. Retrogradna Venera vam bo pomagala, da spoznate nekaj iz preteklosti; poglobljeno boste sledili svojim spoznanjem. Napredek tedna bo ravno skozi pogovor in izmenjavo mnenj.

Denar: Po zvezdnih namigih vas bo spremljala sreča in paleta ugodnih rešitev. Mars vam bo podaril dinamiko in tako boste kos vsem nalogam in delovnim obveznostim. Načrti se bodo nekoliko spremenili, toda kljub vsemu boste napredovali. Zadovoljni boste.

Zdravje: Rdeča nit bodo odnosi in v svoje življenje boste privabljali zanimive ljudi. Tako najdete neko novo pot in zaupanje, poleg tega bo čas namenjen osebni bilanci. Če zadev ne boste mogli povedati na glas, je dobro, da si jih zapišete. Sprostili se boste ob vodi, kjer bo romantično.

prejšnji članek
Iz lubenice lahko naredite tudi okusno juho
Kulinarika
Iz lubenice lahko naredite tudi okusno juho
naslednji članek
Legendarna Alenka Pinterič je praznovala 75. rojstni dan
Svet slavnih
Legendarna Alenka Pinterič je praznovala 75. rojstni dan