nevihta, strele
Svet24.si

Maj prinaša plohe in nevihte. V teh krajih bo najbolj mokro

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje
Necenzurirano

Živel 1. maj, ali kako normalizirati nenormalno

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Tedenski horoskop: Močan vpliv Venere v tehtnici in Marsa v škorpijonu

20. 11. 2023; 01.00
Avtor: Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
vesolje 5

vesolje foto: AdobeStock

Seveda je od vsakega posameznika odvisno, kako bo izkoristil to energijo in uporabil ponujene smernice.

Sreča je kot metulj: »Ko mirno obsediš, sede nate,« pravi modra misel. Naše življenje je polno pričakovanj, hrepenenj, skušnjav in tudi osebnega napredka. Vsak ima svoj tempo in svoje znanje, kako sledi sebi in svojemu srcu. Pravila ni, res pa je, da ko človek najde v sebi moč in sprejme vse okoli sebe kot nekaj pozitivnega, zna poiskati rešitev tudi na večjih razpotjih. Venera v tehtnici bo poudarila prijetne zadeve in po drugi strani prinesla mnoga spoznanja. Mars v škorpijonu pa moč, da si boste zaupali in upali tudi na harmonične preobrate. Seveda je od vsakega posameznika odvisno, kako bo izkoristil to energijo in uporabil ponujene smernice. Ob svojem predavanju o točki sreče sem ugotovil, so imajo poslušalci zelo raznolike želje in pričakovanja. Prav zato so sodelovanja tako dobrodošla: da se naučimo česa novega in ozavestimo, kaj lahko še spremenimo.

vesolje foto: AdobeStock

Oven

Ljubezen: Diplomacija se vam bo v ljubezni obrestovala in slediti boste morali glasu srca. V pomoč vam bodo pogovori in modro bo, da najdete smerokaze, kam vlagati energijo. Srčni izvoljenec vam bo pomagal razumeti širšo sliko in ravnovesje.


Denar: Dinamika časa bo prinesla nova spoznanja in ravnovesje na delovnem mestu. Vaša ciljna usmerjenost bo intenzivna, toda počasi se daleč pride. Mars vam bo pomagal do notranje moči in naredili boste finančni načrt.
Zdravje: Ključno bo, da v svoje življenje vnesete veselje in se predate notranji modrosti. Odgovornost vam bo prišla prav v vseh oblikah sodelovanja in dobro je, da naredite načrt. Sprostili vas bosta tako narava kot glasba, naredili boste pomemben korak naprej.

Bik

Ljubezen: Merkur vam bo podaril prave besede in z veseljem boste sledili namigom srčnega izvoljenca. Res pa je, da bo tudi vaše ogledalo, torej priložnost za samorefleksijo. Dogodki se bodo odvijali v smeri zaupanja in harmoničnih preobratov.
Denar: Diplomacija se vam bo na delovnem mestu obrestovala, toda pot do rezultata bo dolga. Pred tem boste morali uskladiti stališča in mnenja, s sodelavci sprejeti tudi srednjo pot. Mars vam bo podaril koristne namige.
Zdravje: Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in se soočiti z iskanjem ravnovesja. Pogovori vam bodo prinesli skladnost in tako boste znali preudarno ravnati. Okrepila se vam bo notranja energija in čas bo, da sledite svoji notranji lepoti in romantiki.

Dvojčka

Ljubezen: Merkur vam bo pomagal razumeti srčnega izvoljenca in sledili bodo zanimivi preobrati. Prilagajanje se bo v tem obdobju še okrepilo in pomembno bo iskati ravnovesje. Po zvezdnih namigih boste napredovali ravno skozi pogovor.
Denar: Rdeča nit bodo sodelovanja, toda najti boste morali tudi zunanjo spodbudo. Prijetne besede lahko prinesejo ugodne rešitve in napredek. Plodna energija bo okrepila vaše zaupanje in v ospredju bo raziskovanje.
Zdravje: Odkrili boste izzive, ki vam bodo v ponos. Iz preteklosti boste izluščili nekaj modrosti, ki bodo omogočile vaš napredek. Kljub vsem obveznostim si boste morali vzeti čas zase in za veselje. Ključno bo, da telesu dodajate naravne vitamine.

Rak

Ljubezen: Brezpogojna ljubezen vam bo podarila zaupanje in moč. Če boste sledili svojim vrednotam, vas čakata sreča in zadovoljstvo. V tem tednu se boste odlično počutili doma in v krogu svoje družine. Srčni izvoljenec vam bo še posebno naklonjen konec tedna.


Denar: V ospredju bo kreativnost in tako boste znali sprejeti prave odločitve. Denarno se bodo zadeve obrnile v vašo korist in to vam bo prineslo zaupanje. Modro bo, da se na delovnem mestu pogovorite z nekom, ki mu zaupate. Čas obljublja novosti.
Zdravje: Dogajanje bo pestro, in roko na srce, upravičeno boste ponosni nase in na svoje dosežke. Odgovore na vprašanja boste dobili v tišini srca in v osebno pomoč vam bo izrazna umetnost. Meditacija vam lahko povrne zaupanje.

Lev

Ljubezen: Jupiter vam bo okrepil zaupanje in tako boste v ljubezni znali najti ravnovesje. Srčni izvoljenec vam bo pomagal razumeti širšo sliko, tako bo odnos bolj celovit in kreativen. Poudarek bo na pogovorih, prinašajo ravnovesje.
Denar: Rdeča nit bodo nova spoznanja. Zgodili se bodo preobrati, v katerih najdete svojo moč in energijo. Mars vam bo podaril zaupanje in slediti boste morali svoji intuiciji. Ne pozabite, da so lahko uspehi tudi skupinski.
Zdravje: Pogovori bodo prinesli skladnost in notranji mir. Hrepeneli boste po pohvali in jo do konca tedna tudi prejeli, saj boste delovali povezovalno. V prostem času opravite osebno analizo; ko boste sešteli pluse in minuse, boste spoznali, da ste na pravi poti.

Devica

Ljubezen: Spoznali boste svojo notranjo moč in s pomočjo Venere oblikovali nove vrednote, ki bodo posebno pomembne v ljubezni. Čarobni preobrati vam prinesejo ugodnosti. Dogodki se bodo odvijali slikovito in to bo teden ljubezni in romanike.
Denar: Naredili boste načrt in spoznali, kaj sodi v ospredje. Združili boste svoje znanje in intuicijo ter predelali nekaj iz preteklosti. Po zvezdnih namigih bo modro, da se sprostite in uživate v malih radostih. Del resnice je v tem, da se počasi daleč pride.
Zdravje: Mars vam bo okrepil zaupanje in analitični um bo opazil tudi podrobnosti. Resnicoljubni boste, do neke mere celo pikri. Sprostite se ob dobri glasbi in plesu. Če boste na življenje pogledali pozitivno, boste v sebi našli harmonijo.

Tehnica

Ljubezen: Kocke usode vam bodo naklonjene in spremljala vas bo romantična energija. Pogovori bodo pobožali vašo dušo in prinesli skladnost. Venera vam bo podarila tudi ljubezen do sebe in tako boste stopili v ospredje.


Denar: Dinamika časa prinaša nova spoznanja in novo resnico. Odprle se vam bodo poti, za katere ste se trudili, in Merkur vam bo pomagal, da boste več na poti in med ljudmi. V sredo in četrtek sledijo na delovnem mestu pozitivna presenečenja.
Zdravje: Zgradili boste most med fizičnim in duhovnim aspektom življenja. Odkrili boste, kam morate vlagati energijo in kako postaviti osebne meje. V vašo družbo bodo prihajali ljudje, ki vas bodo osrečili in napolnili z zaupanjem.

Škorpijon

Ljubezen: Magnetična energija v sebi skriva dodatno moč in spodbudo. Če boste sledili svojim sanjam in okrepili zaupanje, najdete brezpogojno ljubezen. Venera vas bo spodbudila k razmišljanju; sprejemanje omejitev bo darilo za vajin odnos.
Denar: Opraviti boste morali osebno analizo in si postaviti osebne cilje. Motivacijo si boste okrepili že skozi obilico dela, saj boste nagrajeni tako denarno kot v odnosu s sodelavci, ki vam bodo naklonjeni. Rdeča nit bodo nova znanja in pridobivanje pozitivnih informacij.
Zdravje: V središču bodo duhovna znanja; najdite v svojem srcu mir in zadovoljstvo. Res pa je, da boste morali izluščiti nekaj iz preteklosti in predelati, kar vas bremeni. Pozitivne misli bodo pripomogle k notranji pomirjenosti.

Strelec

Ljubezen: Srčni izvoljenec bo vir več novih spoznanj in ravnovesja. Venera obljublja navdih in motivacijo, tako se lahko vse odvije po pričakovanjih. Odlično se boste počutili doma in spoznali boste, kako pomembna je brezpogojna ljubezen do sebe.
Denar: Če boste sprejeli nekaj omejitev, bodo vaše odločitve modre in pravilne. Teden bo namenjen kovanju načrtov oziroma opazovanju, kaj lahko spremenite in do katere mere. Mars vam bo okrepil zaupanje, a velja tudi: ni vse zlato, kar se sveti.
Zdravje: Po zvezdnih namigih boste morali popaziti na svojo energijo in slediti ravnovesju. Ključno bo, da telesu v naravni obliki dodajate vitamine in se sprostite ob dobri glasbi. Vir energetske podpore bo vijoličasta barva. Štele bodo pozitivne misli.

Kozorog

Ljubezen: V tem tednu se bodo zgodili pozitivni preobrati in Venera vam bo prinesla romantiko, Mars pa nekaj dinamike in raziskovanja. Upravičeno boste ponosni nase in na svoje dosežke, toda v ljubezni boste plesali po taktu srčnega izvoljenca.


Denar: Saturn vam bo podaril resnost, doslednost in temeljitost. Tako boste lahko sprejeli paleto odgovornosti. Ključ do uspeha bosta pogovor in izmenjava mnenj. Sreda in četrtek prinašata pozitivne preobrate in kopico novosti.
Zdravje: Odkriti boste morali novo moč in slediti željam, ki so za vas ključne. Venera vam bo namenila dodatno motivacijo in čut za raziskovanje. Stvari, ki jih ne boste smeli povedati na glas, si zapisujte. Sprostila vas bo narava.

Vodnar

Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala in vam prinesla določeno ravnovesje. Venera vam bo podarila plodnost in tako boste našli prave besede, ki bodo pobožale dušo srčnega izvoljenca. Poglobili se boste tudi v raziskovanje občutkov.
Denar: Predelati boste morali, kar vas bremeni, in znova premisliti svoje vrednote. Dovolite si prisluhniti dobrim idejam in jim sledite. Skozi iskren pogovor boste spoznali, kaj je dobro pri sebi izboljšati.
Zdravje: Spoznali boste svoje duhovne danosti in tako osvobojeno odšli naprej. Znali se boste boriti za osebno svobodo in jo zagovarjati. Uran vam bo prinesel nova znanja in pridobili boste informacije, ob katerih boste tako veseli kot ponosni.

Ribi

Ljubezen: Zelena barva vam bo povrnila energijo in prinesla pozitivnost. V odnosu se boste morali nekoliko pogovoriti in slediti osebnim mejam. Res pa je, da vam bo srčni izvoljenec nastavil ogledalo, tako bosta skupaj napredovala.
Denar: Mars vam bo podaril nekaj dobrih iztočnic in svoje obveznosti boste dobro opravili. Pred vami je čas učenja in pridobivanja novih informacij. Pozitivne misli vam bodo v pomoč. Rdeča nit bodo tudi sodelovanja, ki bodo plodna in zanimiva.
Zdravje: Neptun vam bo podaril skrito moč in duhovne preobrate. Modro bo, da ravnate po intuiciji in se odločite, kaj ima prednost in kaj ste prerasli. Vzemite si čas za sprostitev v naravi in ohranjajte pozitivno naravnanost.

prejšnji članek
Recept: Rižota z lisičkami
Kulinarika
Recept: Rižota z lisičkami
naslednji članek
Botri: Šima spremenila videz
Svet slavnih
Botri: Šima spremenila videz