Annalena Baerbock
Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo stranko vodijo v Moskvo

občina-ruše, urška-repolusk
Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina parcele na smučišču prodajala prijateljem

njena.si
njena.si njena.si
Horoskop
 

Nastopila je polna luna, ki bo poskrbela za sprostitev pred koncem leta

27. 11. 2023; 11.30
Avtor: Tanaaz
polna luna

foto: Profimedia

Izkoristite to novembrsko polno luno, da začnete ocenjevati, kaj je pretežko, da bi obdržali, in česa se želite z novim letom osvoboditi.

Še ena polna luna nas sicer čaka decembra, polna luna v dvojčkih, 27. novembra, ki je nastopila ob 10.16, pa nas vodi k začetku razmišljanja, kaj želimo očistiti. Razmislimo torej: česa ne želimo več nositi v letu 2024, kaj je postalo pretežko, kaj nam jemlje energijo? Čas je, da začnete razmišljati o tem, da opustite težke stvari. Čas je, da začnemo pospravljati svoje krožnike, da bomo lahko skozi leto 2024 prešli z več usklajenosti, gracioznosti in lahkotnosti. Izkoristite to novembrsko polno luno, da začnete ocenjevati, kaj je pretežko, da bi obdržali, in česa se želite z novim letom osvoboditi. 

dvojčka foto: AdobeStock

Čas za druženje

Dvojčka predstavljata dvojico, v kateri je en dvojček smrten in drugi nesmrten. In ta dvojnost živi v vseh nas. Oba skupaj sta popolno človeško bitje in neskončna, brezčasna duša.
Imamo sicer človeška »pravila«, ki jih moramo upoštevati in živeti po njih, vendar je naša duša brezmejna in svobodna. Dvojnost, ki jo simbolizirata dvojčka, je nekaj, s čimer se lahko povežemo in jo častimo pod to polno luno.

Kako lahko cenimo svoj človeški jaz, a nato tudi spoštujemo svojo dušo in modrost, ki jo ponuja? Ker dvojčkom vlada planet komunikacije Merkur, bi bilo raziskovanje tega vprašanja skozi zapise v dnevnik zelo primerno.


Merkur je znan tudi po svojih odličnih socialnih veščinah in sposobnosti pripovedovanja zgodb, zaradi česar je polna luna v dvojčkih fantastičen čas za druženje, srečanja ali preživljanje časa s prijatelji.

Morda čutimo željo po dodatnem druženju ali pa seveda ugotovimo, da je naš družabni koledar napolnjen z nekaterimi dogodki. Pogovori lahko tečejo z malo manj truda in morda se počutimo bolj udobno, ko izstopimo iz svoje lupine in delimo svojo zgodbo. Izkoristite to energijo tako, da načrtujete srečanje, datum ali dogodek okoli te polne lune.

Močne sile

Pod to polno luno je v igri veliko planetarnih sil, močno aktivna sta tako Mars kot Saturn in tudi ženska boginja Lilit. Vsa ta planetarna energija skupaj tej polni luni daje ognjen pridih. Mars in Lilit lahko ustvarita tudi nekaj napetosti, in če v vas nekaj brbota, lahko ta polna luna sproži stvari, da se prelijejo.

Razgreta čustva se lahko dvignejo in morda se počutimo nekoliko razdražljivi ali morda razočarani nad tem, kako stvari potekajo. V tem primeru lahko koristi uporaba te polne lune za sprostitev stvari, ki so postale preveč obremenjujoče, in ustvarjanje zabavnih družabnih dejavnosti. Polna luna v dvojčkih pomaga ublažiti vse napetosti, ki jih morda čutite.
Pod to polno luno je aktiven tudi Saturn, planet karme in naš mojster učitelj, ki nas opominja na pomen postavljanja meja ter skrbi za svoje zdravje in dobro počutje.

Torej ...

Ker pod to polno luno kroži veliko mešanih energij, si dovolite biti učenec in verjetno boste ugotovili, da lahko z njihovo pomočjo razumete stvari z boljšega mesta ali vidite stvari s perspektive širše slike. Na splošno je polna luna novembra 2023 naš opomnik, da začnemo pospravljati nered preteklega leta ter si vzamemo čas za druženje s prijatelji in družino. Z ustvarjanjem te lahkotnosti bo lažje krmariti skozi vse napete energije, ki jih prinaša polna luna. 

prejšnji članek
Domen Valič priznal, da je brez ...
Svet slavnih
Domen Valič priznal, da je brez ...
naslednji članek
Mirjana iz Botrov: Življenje, hvala ti!
Svet slavnih
Mirjana iz Botrov: Življenje, hvala ti!