Kulinarika
 

Takole lahko porabite ostanke od praznikov ...

29. 3. 2016; 14.51
Avtor: Š. K.
tuna-sandwich_625x350_51429608422
Imate tudi vi veliko ostankov od praznikov? Takole jih lahko porabite.

Pirhe oziroma trdo kuhana jajca lahko uporabite za pripravo sendvičev, solat, namazov in prigrizkov. Zato jih nikar ne mečite stran. 
Tu je odličen recept. 

Okusna malica: sendvič s tuno in jajci
Potrebujete: 
8 rezin toasta
4 jajca
4 liste solate

Za namaz v sendviču pa rabite: 

tune iz pločevinke
20 g zmehčanega masla
1 žlica majoneze
2 žlici kisle smetane
250 g sirnega namaza
1 strok česna
1 kisla kumarica
20 g zelenih izkoščičenih oliv
1 žlica nasekljanega peteršilja
1 žlička nasekljanega origana
1 žlička nasekljane bazilike
1 ščepec soli

Priprava: 
Tunin namaz pripravite s paličnim mešalnikom. Nato jajca olupite in jih dajte na popečene toaste. Nanje dajte liste solate, in namažite z namazom. Pokrijemo s preostalimi opečenimi rezinami toastov. 
prejšnji članek
Ranko Babić srečen s Hajdi, žena pa ...
Svet slavnih
Ranko Babić srečen s Hajdi, žena pa ...
naslednji članek
Koraki do boljšega seksa
Odnosi
Koraki do boljšega seksa
#nasazenazenska
nasazenazenska

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.