Solata iz fig, breskev, rukole in mocarele
Sestavine:
2 zreli breskvi
2 zreli figi
250 g bivolje mocarele
100 g rukole
4 rezine pršute
olivno olje
sok ½ limone
sol, poper
Fige in breskve narežemo približno na četrtine in jih čim lepše razporedimo na večji krožnik v kombinaciji z rukolo in manjšimi koščki mocarele. Dodamo sol in poper ter prelijemo z nekaj olivnega olja in limoninim sokom. Na koncu čez vse skupaj lično položimo še tanke rezine pršuta.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.