mojca_fartek_retnje_pp_trzic_22.4.2024 (1)
Svet24.si

56-letna Mojca od doma odšla peš, vrnila se ni. Ste jo videli?

Vežnaver
Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala milijone, jih je Vežnaver takoj nakazal naprej

njena.si
njena.si njena.si
Svet slavnih
 

Antonio Banderas po srčnem napadu govori le še resnico?

18. 8. 2019; 12.00
Avtor: T. J./Nova
antonio 1

Antonio se je zaradi srčnega napada, ki ga je doživel pred dvema letoma, v psihološkem smislu precej spremenil. foto: Profimedia

Antonio Banderas, ki je pred dvema letoma doživel srčni infarkt, je razkril, da ga je strah za lastno zdravje v psihološkem smislu precej spremenil. Zaradi njega je namreč postal odločnejši v dokazovanju, da še vedno ni pokazal vsega, kar zna, in da je v »popolnem stanju« za igralstvo.

Španskega igralca, filmskega producenta in pevca Antonia Banderasa so leta 2017 z reševalnim vozilom odpeljali v bolnišnico, saj je med vadbo začutil bolečine v prsih. Podroben zdravniški pregled je pokazal, da je zvezdnik doživel srčni napad, ki je, kot pravi, pomenil prelomnico v njegovem življenju. »To je bila prelomnica, in sicer v psihološkem smislu. Ljudje so nagnjeni k temu, da po težavah s srcem pokažejo, da so v popolnem stanju. Pravzaprav takrat hočeš celo več in si govoriš, da lahko dobro opraviš določen posel. In tako sem se odločil, da bom posnel še zanimivejše filme,« je v intervjuju za revijo The Sunday Times Magazine dejal 59-letni Antonio, ki ga bomo septembra lahko gledali v kinu, in sicer v drami Bolečina in slava, ki je nastala pod režijsko taktirko španskega filmskega ustvarjalca Pedra Almodóvarja. V tem filmu upodablja Salvadorja Malla, slovitega režiserja v jeseni življenja.

Zvezdnik, ki ima za seboj dve ločitvi, med drugim od hollywoodske zvezdnice Melanie Griffith, pravi, da njegovo življenje nikoli ni bilo popolno. foto: Profimedia

Igralec pravi, da filmska zgodba utegne pustiti pečat na ljudeh iz vseh družbenih slojev, saj »skozi življenje vsi potujemo s kovčkom, polnim bolečine in veličastnih stvari«. »Če se ozreš v preteklost svojega življenja, vsak najde nekoga, s katerim bi se moral pobotati, včasih tudi prositi za odpuščanje zaradi stvari, ki jih je izrekel ali storil, in tudi zaradi stvari, ki jih ni izrekel ali storil,« je pojasnil Antonio in v isti sapi priznal, da tudi njegovo življenje ni bilo popolno. Toda Antonio, ki se je leta 2014 po 18 letih zakona razšel z 62-letno igralko Melanie Griffith, s katero ima 22-letno hčerko Stello Del Carmen, trdi, da vse od srčnega napada govori le še resnico in da želi biti povsem iskren do svojega življenja. »Prihodnje leto bom dopolnil 60 let in dojel sem, da v življenju obstaja trenutek, v katerem je prostor le še za resnico. Moje življenje nikoli ni bilo popolno in tudi jaz prestajam svoja sr…a. Izziv, s katerim se spopadamo vsi slavni ljudje, je ravno v tem, da povrneš normalnost vsakdanjega življenja,« je nekoliko filozofsko pojasnil zvezdnik in dodal, da takrat, ko si zgradiš grad, zelo lahko izgubiš stik z resničnostjo. »To je nevarno, saj začneš misliti, da si poseben, a nisi. V umetniškem smislu se povezuješ z ljudmi, a to te ne naredi posebnega,« je zaključil Antonio, ki je prepričan, da lahko v tem primeru deluješ tudi kot bedak.

Oče 22-letne Stelle Del Carmen prisega, da iz njegovih ust po novem prihaja le še resnica.

Oče 22-letne Stelle Del Carmen prisega, da iz njegovih ust po novem prihaja le še resnica. foto: Profimedia

Od leta 2014 je v razmerju z 20 let mlajšo investicijsko bankirko Nicole Kimpel.

Od leta 2014 je v razmerju z 20 let mlajšo investicijsko bankirko Nicole Kimpel. foto: Profimedia

5. septembra v naša kina prihaja drama Bolečina in slava, v kateri upodablja glavnega junaka.

5. septembra v naša kina prihaja drama Bolečina in slava, v kateri upodablja glavnega junaka. foto: Profimedia

prejšnji članek
Če pazite na postavo, bo tole prava izbira za kosilo!
Kulinarika
Če pazite na postavo, bo tole prava izbira za kosilo!
naslednji članek
Saša Einsiedler: Počitnice so tudi zame, ne samo za otroke!
Svet slavnih
Saša Einsiedler: Počitnice so tudi zame, ne samo za otroke!