¤ Pri kuhanju golaža na koncu vedno dodajte brizg balzamičnega kisa, ki jedi doda poseben priokus.
¤ Pri pripravi krepkih enolončnic uporabite začimbe, kot so kumina, lovorov list, janež. Če vas skrbi, da, boste vanje zagrizli, jih položite v čajni »jajček«, ki ga potem zlahka odstranite.
¤ Če želite brstični ohrovt shraniti tudi za prihodnje leto, ga nekaj minut blanširajte v vreli vodi, odcedite, počakajte, da se ohladi, in potem shranite v zamrzovalniku.
¤ Ljubitelji mafinov si boste njihovo pripravo zelo olajšali, če boste testo za pekač odmerjali z žlico za sladoled.
¤ Da se vam pri zgoščevanju omak ali juh ne bodo delale grudice, ko boste vmešali prežganje, ga v lonec vlijte skozi cedilo.
¤ Namesto svinjskega ali govejega mletega mesa za cmoke in polpete uporabite puranjega ali piščančjega. Namesto z jajcem v tem primeru povežite meso s skuto.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.