Kulinarika
 

Preproste beljakove kepice

18. 12. 2016; 14.30
Avtor: Revija Top!
beljakove kepice
S čim se boste razvajali za letošnje praznike?

Sestavine: 
- 3 beljake
- 20 gramov sladkorja
- 1 žlico limoninega soka

Postopek: 

1. V posodi beljak in sladkor z mešalnikom mešate toliko časa, da dobite gost in čvrst sneg.

2. Nato dodate žlico limoninega soka in premešate.

3. S pripravljenim snegom napolnimo brizgalno vrečko in na papir za peko iztisnemo kepice.

4. Pečico segrejete na 70°C in beljakove kepice sušite približno dve do tri ure.

5. Nato zmanjšate temperaturo pečice na 50°C in kepice sušite toliko časa, da postanejo popolnoma suhe.

Odlična ideja za darila ali praznične posladke. 

prejšnji članek
Slovenska zvezdnica presenetila s to novico
Svet slavnih
Slovenska zvezdnica presenetila s to novico
naslednji članek
Nekoč je bila prava lepotica, danes le še bleda senca same sebe
Svet slavnih
Nekoč je bila prava lepotica, danes le še bleda senca same sebe

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.