Sestavine:
- 3 beljake
- 20 gramov sladkorja
- 1 žlico limoninega soka
Postopek:
1. V posodi beljak in sladkor z mešalnikom mešate toliko časa, da dobite gost in čvrst sneg.
2. Nato dodate žlico limoninega soka in premešate.
3. S pripravljenim snegom napolnimo brizgalno vrečko in na papir za peko iztisnemo kepice.
4. Pečico segrejete na 70°C in beljakove kepice sušite približno dve do tri ure.
5. Nato zmanjšate temperaturo pečice na 50°C in kepice sušite toliko časa, da postanejo popolnoma suhe.
Odlična ideja za darila ali praznične posladke.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.