Kulinarika
 

Trik za raven vrh torte

28. 9. 2024; 13.00
Avtor: S.E./Zarja
domingospodinjstvo_torta
Za vse, ki niso ravno slaščičarski mojstri.

Če se boste kmalu lotili peke torte, vam morda pride prav tale nasvet.

Tistim, ki nismo ravno slaščičarski mojstri, se tortni biskvit običajno speče tako, da na vrhu nastane hribček. To lahko povzroča težave, še zlasti če želimo torto na vrhu okrasiti. Trik je tako preprost, da se bomo vprašali, kako da se tega nismo domislili že prej. Za zgornjo plast torte preprosto uporabimo spodnjo, tako da je dno tortnega biskvita na vrhu. Neravni del biskvita uporabimo za prvi sloj torte, pri čemer lahko hribček po potrebi tudi obrežemo.

prejšnji članek
Nadležni semenski gumbki v sebi skrivajo rešitev za kožo
Zdravje
Nadležni semenski gumbki v sebi skrivajo rešitev za kožo
naslednji članek
Ugotovili hude kršitve v dobrodelni organizaciji Naomi Campbell
Svet slavnih
Ugotovili hude kršitve v dobrodelni organizaciji Naomi Campbell

Napačno vnesen email naslov

  • Uporabite pravilen email naslov
  • npr.: "narocnik@mail.si"

Ta email naslov je že uporabljen!

Registracija je bila uspešna!

Prijavite se na e-novice

Zahvaljujemo se vam za prijavo.

Na svoj e-naslov boste prejeli potrditveno sporočilo.

Prišlo je do napake. Preverite vpisan e-naslov in znova poskusite.