Če se boste kmalu lotili peke torte, vam morda pride prav tale nasvet.
Tistim, ki nismo ravno slaščičarski mojstri, se tortni biskvit običajno speče tako, da na vrhu nastane hribček. To lahko povzroča težave, še zlasti če želimo torto na vrhu okrasiti. Trik je tako preprost, da se bomo vprašali, kako da se tega nismo domislili že prej. Za zgornjo plast torte preprosto uporabimo spodnjo, tako da je dno tortnega biskvita na vrhu. Neravni del biskvita uporabimo za prvi sloj torte, pri čemer lahko hribček po potrebi tudi obrežemo.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.