Granatno jabolko foto: Pexels
Vam priprava granatnega jabolka za zaužitje ne gre ravno od rok? Semena skačejo na okoli, sok se cedi po pultu, vi pa zgroženo opazujete rdeče madeže in se sprašujete, če vse to odtehta sladke grižljaje, ki vam obljubljajo zakladnico zdravja? No, zagotavljamo vam, da niste edini in vam ob tem ponujamo preprosto rešitev, ki vam bo prihranila veliko slabe volje.
• Odrežite vrh granatnega jabolka.
• Tam, kjer boste videli bele membrane, zarežite po dolžini.
• Zareze previdno in nežno razprite.
• Sadež z notranjo stranjo držite nad dovolj široko posodo, po površini pa potolcite s kuhalnico.
• Potrkavajte toliko časa, da bodo zrna zdrsnila iz membrane.
Da si boste lažje predstavljali potek lupljenja, si oglejte sledeči posnetek …
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.