Pirhi v rdečem vinu? foto: Shutterstock
Prelepo in svetlečo vijolično barvo boste dobili s kuhanjem jajc v slovenskem teranu. Jajca zopet dobro operite v kisu, lahko pa jih tudi za pol ure namočite v razredčen kis, saj bo tako lupina postala bolj mehka, posledično pa se bo barvilo lažje vsrkalo.
Nato jih v drugi posodi prelijte s hladnim teranom, ki naj jih povsem prekrije. Kuhajte jih na zmernem ognju od 15 do 20 minut, v vinu pa jih lahko nato pustite tudi več ur, seveda zopet odvisno od tega, kako močno se bodo obarvala.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.