Glavne obroke začnite z juho, ki bo preprečila prenajedanje in poskrbela za vnos vode. foto: Dreamstime
Kaj potrebujemo?
• 1 čebula
• 300 g korenja
• 300 g belegazelja
• 250 g barvnepaprike
• 2-3paradižniki
• 1 žlicarastlinskegaolja
• 900mlzelenjavnejuhe
• sol,mletčrnipoper
• peteršilj za okras
Postopek priprave
1. Čebulo in korenček olupimo, zelje in papriko očistimo. Na dnu paradižnika zarežemo križ, nato paradižnik poparimo v vreli vodi, ohladimo in olupimo. Vso zelenjavo narežemo na trakove.
2. V loncu segrejemo olje in na njem popražimo čebulo. Dodamo zelje, korenje, papriko in na hitro prepražimo. Zelenjavo zalijemo z juho, solimo in pokuhamo.
3. Nato dodamo paradižnik in juho zavremo. Juho začinimo s poprom, razdelimo na krožnike in okrasimo s peteršiljem. Postrežemo s temnim kruhom.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.