BUČNA RULADA foto: KKM
Bučna rulada z mletimi bučnicami
Sestavine:
6 jajc
6 žlic sladkorja
1 vaniljev sladkor
1 limonov sladkor
100 g mletih suhih bučnih semen
Postopek:
1. Ločite rumenjake in beljake.
2. Dobro umešajte rumenjake, sladkor, vaniljev in limonov sladkor.
3. Umešani masi postopoma dodajajte mleta bučna semena in počasi mešajte.
4. Mešanico zlijte na pekovski papir v pekaču in jo pecite deset minut pri 180 stopinjah Celzija.
5. Ohlajeno pecivo premažite s kislo smetano in zavijte ter za nekaj časa shranite v hladilnik.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.