kokosov sladoled foto: Dreamstime
Kaj potrebujemo?
Sestavine:
Postopek priprave
V skodelici stepemo sladko smetano, ki smo ji dodali dva zavojčka vaniljevega sladkorja. Dodamo maskarpone in gladko zmešamo. Na koncu masi dodamo še kokosovo moko in ponovno premešamo. Po potrebi še sladkamo. Nato zmes nalijemo v modelčke za pripravo sladolednih lučk ali v posodico in za dve uri postavimo v zamrzovalnik. Postrežemo z nekaj stopljene čokolade.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.