pudingova torta z rumom foto: profimedia
Sestavine za 12 kosov:
Za okrasitev:
##IMAGE-1287385##
Postopek priprave po korakih
1. Ločite rumenjake od beljakov. Maslo penasto stepite s sladkorjem, rumenjaki in rumom. V drugi skledi zmešajte moko, pecilni prašek, prašek za puding in mandlje. Nato mešanico presejte na masleno zmes. Iz beljakov stepite trd sneg in ga previdno vmešajte v mešanico.
2. Denite jo v namaščen in pomokan tortni model in ji približno 25 minut pecite v pečici, segreti na 180 °C. Po peki naj se ohladi.
3. Čokoladno kuverturo stopite nad vročo vodno kopeljo, jo prelijte po torti in počakajte, da se strdi. Torto okrasite z ostružki bele in mlečne čokolade.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.