Čokoladna jabolčna pita foto: Revija Liza Maja
Sestavine za 10-12 kosov:
##IMAGE-1362763##
Priprava:
1. Jabolka olupite in nastrgajte. Moko zmešajte s pecilnim praškom, sladkorjem v prahu in kakavom in vse skupaj presejte v skledo. Dodajte jajci, mleko in olje. na koncu primešajte še nastrgana jabolka.
2. Tortni model obložite s papirjem za peko in vanj vlijte testo. Približno 35 minut ga pecite v pečici, segreti na 180-200 °c. Po peki naj se torta ohladi, nato pa jo vzemite iz modla.
3. Polovico čokolade nastrgajte, drugo polovico pa stopite. Torto oblijte s stopljeno čokolado in počakajte, da se strdi. Nato jo okrasite s čokoladnimi ostružki in volčjimi jabolki.
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.