Žepki z lososom, šparglji in sirom foto: Profimedia
Sestavine (za 4 osebe):
Priprava:
Špargljem odrežite olesenele konce, preostanek pa narežite na kolobarje. Lososu odstranite kožo in ga narežite na koščke. Sir narežite na kocke. Vse skupaj dajte v skledo, začinite s soljo in poprom ter premešajte. Iz testa odrežite 12 kosov (8 x 8 cm), robove premažite z razžvrkljanim jajcem, na sredino položite pripravljen nadev in oba konca združite ter pritisnite z vilicami. Kose položite na pekač, obložen s papirjem za peko, premažite z jajcem, začinite s soljo in potresite s semeni čije. Pecite pri 190 °C približno 20 minut. Zmešajte vse sestavine za omako, dodajte sesekljan koper in postrezite s pečenimi žepki.
Še več lepotnih, modnih, zdravstvenih in prehranskih nasvetov najdete v priljubljeni ženski reviji BZ (Bodi zdrava), ki jo lahko kupite tudi v prodajalnah dm po vsej Sloveniji.
Izšla je nova številka revije Bodi zdrava. Prijazno vabljeni k branju! foto: Revija Bodi zdrava
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.