• 1 liter soka iz rdečega ribeza (iz sokovnika ali kupljenega)
• 3-5 reber čokolade z meto
• sok ene limone
• 1 kg želirnega sladkorja Wiener Zucker 1:1
Ribezov sok najlažje naredimo z uporabo tradicionalnega parnega sokovnika. Kot alternativo lahko uporabite kupljen sok, ki ga segerejete, vanj stresete čokolado in pustite stati 5 minut. Potem sok prelijete v lonec, dodate limonin sok in želirni sladkor Wiener Zucker 1:1, kuhate 5 minut in na koncu z vročim želejem napolnite kozarčke, ki jih dobro zaprete.
Najboljši okus ima ohlajen žele, ki ga vzamete naravnost iz hladilnika.
Več receptov najdete tukaj: RECEPTI
Prijavljeni uporabniki Trafike24 z izpolnjenimi podatki profila berejo stran brez oglasov.
PrijavaŠe nimate Trafika24 računa? Registrirajte se
Prijavljeni uporabniki z izpolnjenimi podatki profila berejo vsebine brez oglasov.
Ste pravkar uredili podatke? Osveži podatke
Napačno vnesen email naslov
Ta email naslov je že uporabljen!
Registracija je bila uspešna!
© 2024, SALOMON d.o.o.
Vse pravice pridržane.