IMG_6439 Svet24.si

Angelo se rad pretvarja, da ne zna slovensko

kakadu Svet24.si

FOTO: Kakadu, ki so ga kar petkrat ustrelili, ...

vesolje, galaksije Svet24.si

Horoskop od 14. do 20. 10. 2019: teden bo močno ...

recep tayyip erdogan Svet24.si

"Grožnje s sankcijami in embargom na orožje ne ...

ZR sep 19 – slovenski vrt FOTO 1 Odkrito.si

Nove gredice na starem borjaču

damjana tomažin Njena.si

Zadržana Damjana kot zapeljiva lepotica

IMG_3585 Njena.si

Znana Slovenca prvič postala starša

Kateri pa vas osrečuje?
| B.P.

Kateri pa vas osrečuje?

Velika prijatelja, Profimedia

Razrešimo dilemo in pomagajmo zapuščenim živalim

Ljubezen do živali je edinstvena in občutek, da premoreš takšno ljubezen, je neverjeten. Zato ni presenetljivo, da številni ljubitelji živali vsako leto težko pričakujejo 4. oktober, dan, ko ves svet obeležuje Svetovni dan živali. Na ta dan, tako posamezniki kot podjetja, opomnijo na pomembnost sobivanja z živalmi in proslavijo ta edinstven fenomen - vzajemno ljubezen med človekom in živaljo.  

Kot vsako leto do sedaj, tudi letos družba Mars obeležuje ta pomemben dan in z akcijo »PES ALI MAČKA« pomaga izbranim slovenskim zavetiščem za zapuščene živali v Sloveniji. 

Mačke in psi so pomemben del naših življenj. Psi so že od nekdaj naši zvesti spremljevalci in, kakor že pregovor pravi, tudi najboljši prijatelji. Nudijo nam brezpogojno ljubezen in vedno nestrpno čakajo, da se vrnemo domov. So utelešena ljubezen na štirih kosmatih nogah. Veselo migajo z repki, takoj, ko odpremo vrata doma, in skrbijo za naše dobro počutje, zato nas že velikokrat zgodaj zjutraj prepričajo, da se predčasno zbudimo in odpravimo na sprehod z njimi. 

#psisozakon je glas za ljubečega, zvestega živalskega prijatelja. 

Inteligentna, samosvoja in svojeglava bitja, imenovana mačke, se s tem, da jih opisujemo šele za psi, seveda ne bi strinjala. Kraljice fotografskih objektivov in socialnih omrežij, ki pa v naša stresna življenja prinašajo umirjenost. Ustvarjanje zen občutka je njihova super moč. So precej neodvisne in v veliki meri same poskrbijo zase – in delujejo prav božansko. Zato ni prav nič čudnega, da so jih pradavne civilizacije slavile kot božanstva, ki sedaj še vedno bedijo nad nami in vladajo našim domovom. 

#mackesozakon je glas za mala, mehka, puhasta božanstva.

Kateri pa osrečuje vas - pes ali mačka? Glasujte na www.pesalimacka.si in razrešite večno dilemo.