magdalena jankovec Dobra karma

'Moj namen je spreminjanje zavesti ljudi na tem ...

Meghan Markle, Archie Svet24.si

Meghan se pritožuje, da je Archie preslaven

suncic_pl_01.11.14 Reporter.si

Maja Sunčič: Naši levici se je dokončno ...

hrvaška, maske, dubrovnik,turizem, Svet24.si

Med turisti na Hrvaškem okužb ni, vlada uvaja ...

avdo-avdić Necenzurirano

Hrvaški obveščevalci delajo z Janševimi ljudmi...

jelena karleuša Odkrito.si

Znan IQ Jelene Karleuše

marijana-batinić Njena.si

Skrušena Marijana Batinić: 'pretresena sem'

Fermentirano, vegansko in ekološko!
| K.M.

Fermentirano, vegansko in ekološko!

S tem priprava zdrave prehrane resnično ne bo več nikakršna znanost.

Tereza Poljanič, strokovnjakinja za vegetarijansko prehrano, avtorica knjig in obraz priljubljene kuharske oddaje Zdravo, Tereza!, pred praznično sezono predstavlja čisto sveže izdelke v svoji liniji Tereza's Choice veganskih izdelkov. Vse do marca bo namreč na voljo kar pet novih unikatnih in slastnih izdelkov, ki bodo za začetek popestrili decembrska druženja. 

Vsi izdelki gredo čez postopek fermentacije, ki poskrbi za unikaten okus in pravo zakladnico dobrih bakterij. Tako lahko v hladnejšem delu leta v HOFERjevih hladilnikih poleg že znanih dobrot najdete še 

• Ekološki fermentiran kremni namaz – navadni, s hrenom ali z drobnjakom
• Ekološki fermentiran tofu – navadni ali zeliščni.

Vsi izdelki so popolnoma veganski in ekološki narejeni s slovensko sojo! Znamka Tereza's Choice želi podpreti ekološko in lokalno, zato so se odločili, da se povežejo s posestvom Trnulja iz Črne vasi v Ljubljani, kjer so pridobili sojo vrhunske kvalitete. S skupnimi močmi so nastali izdelki, ki se jim je težko upreti. Ob hladnih zimskih dnevih presenetite goste in razvajajte njihove brbončice z naravnimi specialitetami, ki bodo glavna tema pogovora do naslednjega snidenja!


Linija Tereza’s Choice je na policah že drugo leto in trenutno jo sestavljajo štiri vrste humusa, trije okusi veganske majoneze, šest okusov tofuja, tri vrste veganskih burgerjev, štirje okusi sončničnih namazov, več vrst arašidovih in mandljevih namazov ter danes še pet fermentiranih izdelkov. Izdelka humus rdeča pesa in mandljev namaz s cimetom pa lahko pohvalita z nazivom Najbolj inventivno živilo 2019 Inštituta za nutricionistiko. Vsi izdelki so na voljo v trgovinah Hofer po vsej Sloveniji.

In kako to, da se je iz sveta malih zaslonov podala v svet prehrambenih izdelkov? "Z linijo Tereza’s Choice želim ljudem pokazati, da priprava zdrave prehrane ni nobena znanost. Če se je lotiš na pravi način, je enostavna in v njej lahko uživa čisto vsak. Tereza’s Choice predstavlja začetno točko, s katero si kdorkoli lahko ustvari zdravo kulinarično zgodbo po svojem okusu," pravi Tereza. Dodaja, da prisega na priročnost, ker se v hitrem tempu vsakdana, tako kot marsikdo, tudi sama sooča s pomanjkanjem časa.

Na vprašanje ali Tereza’s Choice uporablja v svoji kuhinji, Tereza v šali odgovarja, da lahko dvomljivci kadarkoli preverijo njeno domačo špajzo, kjer bodo v splošnem neredu našli čisto vsakega izmed omenjenih izdelkov.