Manca Špik Dobra karma

Manca Špik s hčerko preseljena na povsem ...

mleto-mešano-meso Svet24.si

Pozor, to mleto meso, ki se morda skriva v vašem ...

HUAWEI_P40_0021 Svet24.si

Pet razlogov, zakaj izbrati Huawei P40 lite

šole, ponovni prihod, koronavirus, jesenice Svet24.si

Zdaj je znano, kdaj se v šolske klopi vračajo ...

Necenzurirano prenos Necenzurirano

Razkrivamo poti provizij za TEŠ6

Soraja 2 Odkrito.si

Torbica za 3.000 evrov in še kaj!

Mijo Matić Njena.si

Takole po karanteni uživa sanjski Mijo

Sodobnejši Mlinček v Kopru z obogateno ponudbo
| Oglasno sporočilo

Sodobnejši Mlinček v Kopru z obogateno ponudbo

Mlinček Koper (0, Mlinček Koper (0

Mlinotestovi Mlinčki obstajajo že več kot desetletje in so dokaz, da se ljudje radi srečujemo v prijetnem ambientu, kaj dobrega pojemo, popijemo kavo ali kaj osvežilnega, kupimo hrustljav svež kruh ali kaj drugega iz bogate ponudbe.

Mlinotest postopoma prenavlja Mlinčke, da bi potrošnikom nudil prijeten in priročen postanek ter hiter in enostaven nakup svežih dobrot ob kateremkoli delu dneva: zjutraj, v času malice, zgodaj popoldan ali na poti proti domu.
Pred kratkim je koprski Mlinček na Ulici 15. maja praznoval 10. obletnico in ob tej priložnosti posodobil svojo podobo ter obogatil ponudbo svežih dobrot. Na otvoritvi so se pridružili tudi znani primorski obrazi, ki ga radi obiskujejo in cenijo njegovo ponudbo. Tam smo srečali tudi kulinarično mojstrico Julijano Krapež, modno strokovnjakinjo in voditeljico Lorello Flego, odbojkarskega mačka Jasmina Čuturiča ter primorskega pevca Žigo Rustja. Sodobnejši ambient in bogatejša ponudba kruha, slaščic, prigrizkov in napitkov jih je navdušila.

Lorella Flego bo še raje zahajala v sodobnejši in prijetnejši Mlinček

Znani primorski obrazi navdušeni nad prijetnim ambientom in bogato ponudbo

Mlinotest je slovensko živilsko podjetje, ki na osnovi skrbne izbire najboljših surovin, dolgoletnih izkušenj in kontroliranega procesa izdelave že desetletja ponuja kakovostne izdelke odličnega okusa iz slovenske in tuje kulinarične tradicije. Pri ponudbi svežega kruha, slaščic, različnih vrst moke ter suhih in svežih testenin se drži načela ohranjanja odličnih starih receptov in stalnega odkrivanja novih okusov. Njegova zaveza so izdelki in pakiranja, ki so v koraku s časom in sledijo trendom zdrave prehrane, uživanja, priročnosti in pomanjkanja časa. V Mlinčkih lahko to Mlinotest še lažje zagotavlja.