bolnišnica
Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu lahko pisali le še recepte

Klemen Žibert
Necenzurirano

Objavljamo poročilo o finančni luknji v SD: kaj pravi Žibert?

njena.si
njena.si njena.si
Kulinarika
 

Podjetje Malinca predstavlja 7 novih izdelkov

22. 10. 2020; 09.00
Avtor: Oglasno sporočilo
V shrambo zdravja Malinca dodaja sedem novih izdelkov. Kakav je skupna točka kar štirim, vsi izdelki pa se kaj hitro lahko znajdejo v zdravem zajtrku. Na spletne police tokrat Malinca postavlja: Čokomalinček, temno čokolado s stevijo, temno čokolado s stevijo in malinami, čokoladno lešnikov namaz, mandljevo ter maslo indijskih oreščkov in kombucho z okusom maline.

Malinca, ki je bila ustanovljena leta 2013, pod svojo blagovno znamko razvija izdelke naravne kozmetike, prehranskih dopolnil in zdrave prehrane. Tokrat pa slovenskemu trgu predstavlja zdravo alternativo živil, ki jih imajo radi naši najmlajši, pa tudi veliki otroci.

Skupaj z medvedkom Čokomalinčkom so v Malinci razvili bio kašo za otroke in odrasle. Ovsenim kosmičem so dodali presni kakav Criollo ter karamelni okus kokosovega sladkorja. Skrbno izbrane sestavine iz ekološke pridelave omogočajo preprosto pripravo, tako da se sedaj kot pravi kuharski mojstri ob bok mamam lahko postavijo tudi očki.

Skupaj z lokalnim proizvajalcem so razvili dve temni čokoladi s kar 86 % vsebnostjo kakava in visoko vsebnostjo prehranskih vlaknin. Ena predstavlja klasiko, drugi pa so dodali liofilizirane maline, ki pričarajo naravno aromo, čudovito barvo in božanski okus.Obe čokoladi sta sladkani s stevio, zato sta primerni tudi za diabetike.

Prvi v sklopu treh namazov je čokoladno lešnikov namaz, ki vsebuje zgolj tri sestavine: lešnikovo pasto, kokosov sladkor in manj masten kakav. Lešniki, teh je v kozarčku več kot polovica, dajejo namazu prijeten zaokrožen okus. Izjemno mazljiva in svilnata struktura pa za trenutek ob ugrizu ustavi čas.

Liniji zdravih namazov pa Malinca dodaja še dva masla. 100 % maslo indijskih oreščkov in 100% mandljevo maslo. Masli navdušujeta z nežno kremno teksturo in čisto sestavo brez dodatkov. Maslo indijskih oreškov je bogato z beljakovinami in mikrohranili, medtem ko je mandljevo maslo bogato z vlakninami in beljakovinami. Oba masla sta proizvedena v Sloveniji.

Malinca Nastja z novo linijo izdelkov

Kombucha malina je fermentiran napitek iz zelenega čaja z visoko vsebnostjo dobrih probiotičnih bakterij, ki blagodejno vpliva na prebavo in počutje. Je brez dodanih konzervansov, barvil, glutena. Osveži in telo oskrbi s pomembnimi vitamini in aminokislinami. Malincini kombuchi je dodana naravna sadna mešanica, ki vsebuje liofilizirane maline in arome maline. Kombucha malina je pakirana v 330 ml pločevinkah in izdelana v Sloveniji.

»Vesela sem, da smo zopet uspeli našim kupcem ponuditi paleto izdelkov, ki jih lahko na prvo žogo pobašemo v koš nezdrave prehrane. S premišljeno izbiro kvalitetnih sestavin brez dodanih aditivov in sladkorjev pa lahko vse izdelke sedaj brez pomislekov ponudimo tudi našim najmlajšim.« je povedala soustanoviteljica podjetja Malinca, Nastja Kramer.

prejšnji članek
Heleni Blagne to ne pride niti na 'kraj pameti'
Svet slavnih
Heleni Blagne to ne pride niti na 'kraj pameti'
naslednji članek
Danica: Zunanjost in notranjost nista pomembni
Resničnostni šovi
Danica: Zunanjost in notranjost nista pomembni